بازديد اصحاب رسانه از ديسپاچينگ ملي و مركز پايش صنعت ...

به گزارش پايگاه خبري توانير ، در جريان بازديد از مركز راهبري شبكه برق كشور، مهندس جمشيدي مدير بهره برداري و كنترل سيستم ديسپاچينگ ملي به اهميت خطير نظارت دقيق و لحظه اي وضعيت شبكه برق كشور در جهت گذر از پيك بار تابستان اشاره كرد و به بيان گزارشي از وضعيت حال حاضر شبكه برق كشور از لحظه توليد برق در نيروگاهها تا انتقال آن به مشتركان پرداخت.
وي در ادامه به سووالات خبرنگاران در خصوص موضوعات مرتبط با وظايف مركز راهبري شبكه برق كشور پاسخ گفت.
در ادامه، خبرنگاران با حضور در مركز پايش صنعت برق كشور با اين مركز و وظايف آن كه پايش برخط شاخص هاي استراتژيك شركت هاي زيرمجموعه و پايش مصرف برق كشور است آشنا شده و نشستي خبري با مديركل دفتر مديريت انر‍ژي و برنامه ريزي امور مشتريان شركت توانير و مجري طرح تامين برق مراكز استخراج رمزارز برگزار كردند.
در اين نشست دكتر عبدالامير ياقوتي مديركل دفتر مديريت انرژي و برنامه ريزي امور مشتريان شركت توانير با بيان اينكه 50 درصد بار شبكه توزيع آنلاين پايش مي شود، گفت: در سه ماه نخست امسال مصرف برق بخش كشاورزي 10 درصد و صنايع نيز 8.5 درصد رشد داشته است.
وي در خصوص تغيير ساعات ادارات و تاثير آن بر ميزان مصرف برق، گفت: بخشي از مصرف برق به تغيير ساعت و بخشي ديگر به الگوي رفتاري بستگي دارد، اگر ساعت ها نيز تغيير پيدا كند بخش اداري موظف به كاهش 30 درصدي مصرف برق خود نسبت به سال گذشته است.
دكتر ياقوتي با اشاره به طرح پاداش به مشتركان خوش مصرف، گفت: در سال گذشته 40 درصد مشتركان مشمول پاداش خوش مصرفي شدند و يك ميليون مشترك پرمصرف نيز به مشتركان زير الگو جابه جا شدند.
وي با بيان اينكه مصرف برق در بخش خانگي 0.2 درصد كاهش يافته است، گفت: در حال حاضر 35 درصد مشتركان مشمول پاداش خوش مصرفي شده اند.
مديركل دفتر مديريت انرژي و برنامه ريزي مشتريان در پايان با بيان اينكه 10 درصد مشتركان تا 1.5 برابر الگو و 6 درصد مشتركان 1.5 تا 2 برابر الگو و 4 درصد بيش از 2 برابر الگو برق مصرف مي كنند، اظهار داشت: تنها براي تعداد محدودي از مشتركان قبوض مصرف غيرمتعارف صادر مي شود.
دكتر محمد خدادادي مجري تامين برق استخراج رمز ارز شركت توانير نيز در اين نشست تصريح كرد: تا زماني كه برق با قيمت يارانه اي عرضه مي شود نمي توان رمزارزهاي غيرمجاز را به صفر رساند، ميزان استخراج رمزارزهاي غيرمجاز نسبت به قبل از اقدامات مقابله اي كاهش يافته و اكنون انسجام بين دستگاهي افزايش يافته است.
به گفته وي، از سال 1398 تا كنون 8500 مركز غيرمجاز كشف شده كه 260 هزار ماينر در آن ها مشغول فعاليت بوده و 7100 مگاوات توان مصرفي اين مراكز بوده كه رقم بالايي به حساب مي آيد.
مجري تامين برق استخراج رمزارز توانير در پايان با بيان اينكه بر اساس برآوردهاي صورت گرفته 1200 تا 1500 مگاوات رمزارز غيرمجاز در كشور فعال است، گفت: در حال حاضر 153 مركز مجاز با ظرفيت 238 مگاوات در كشور فعاليت دارد كه مطابق قانون در ايام محدوديت دار اجازه خريد برق از شبكه را ندارند و سياست كلي كشور نيز اين است كه اين واحدها نياز خود را از نيروگاه هاي تجديدپذير برطرف كنند.



لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات