به گزارش شهریار ، علی قاسمی در جلسه تجلیل معاونان حمل ونقل و ترافیک مناطق دهگانه شهرداری تبریز از مدیران ارشد حوزه حمل ونقل اظهار کرد: اگر تدابیر لازم در این خصوص اتخاذ نگردد شاهد هرج و مرج، ناایمنی و ناهنجاریهای ترافیکی خواهیم بود.
قاسمی افزود: تعریف و توجیه مالی پروژه های مربوط به حمل نقل و ترافیک با نگاهی به تاثیر این پروژه ها در محیط زیست و بحث پایش آلایندگی هوا توجیه مییابد از این رو باید از تکنولوژیهای جدید برای ارتقاء فرهنگ ترافیک بهره بگیریم و هریک بلندگویی برای رساندن پیام های صحیح ترافیکی به یکدیگر باشیم.
وی یادآور شد: ارائه خدمات ترافیکی برای کلانشهری چون تبریز از عهده این سازمان خارج است و در سایه تعامل و همکاری با مناطق دهگانه و دیگر سازمان های تابعه و در چارچوب قوانین و مقررات می توانیم در مدیریت و کنترل کیفی و کمی ترافیک موثر عمل کنیم.
یعقوب وحیدکیا معاون سابق حمل ونقل و ترافیک شهرداری تبریز نیز در این مراسم ضمن تقدیر از همکاران مجموعه حمل ونقل گفت: ما همواره از عملکرد معاونان حمل ونقل مناطق نتیجه مثبت گرفته ایم. پایش وضعیت ترافیکی شبکه مویرگی تبریز، دریافت اطلاعات مناطق و پلیس در خصوص کوچک ترین مسائل ترافیکی(زمان چراغ ها، اصلاحات هندسی و...) در سایه این معاونت ها انجام می پذیرد.
وی ادامه داد: وقتی بحث ایجاد یا احداث تقاطع و دیگر پروژه های ترافیکی مطرح می شود مطالعه، نیازسنجی و نحوه عمل مربوط به معاونت های حمل و نقل و شهرسازی است و اجرا بر عهده واحدهای عمرانی است.
در ادامه جلسه تعدادی از معاونین حمل ونقل مناطق دهگانه، مدیران عامل سازمان ها و مدیران و معانین مجموعه حمل ونقل صحبت های کوتاهی پیرامون مباحث این نشست داشتند
با حضور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز، مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل ونقل، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی، مدیرعامل سازمان بار، معاونین حمل ونقل مناطق دهگانه شهرداری تبریزو معاونین و مدیران مجموعه حمل ونقل و ترافیک نشست دوستانه جهت شفاف سازی تعاملات فی مابین و تبریک و تقدیر از مدیران ارشد مجموعه حمل نقل برگزار شد.
نظرات