افزايش ظرفيت نيروگاههاي توليد پراكنده در استان ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي برق منطقه اي خوزستان، محمود دشت بزرگ بيان كرد: تا قبل از سال 98 شبكه برق منطقه اي خوزستان فاقد نيروگاه توليد پراكنده (DG) بوده، اما با اقدامات انجام شده، اكنون رتبه سوم را بعد از مازندران و تهران در كشور در اختيار دارد.
وي تصريح كرد: در همين مدت 4 نيروگاه توليد پراكنده گچساران، لور و تنگوان در انديمشك و نيروگاه ميانرود در دزفول، هر كدام به ظرفيت 25 مگاوات و در مجموع 100 مگاوات وارد مدار شدند.
وي با بيان اينكه نيروگاه ها توسط بخش خصوصي احداث شده اند، افزود: با هماهنگي و همكاري اين شركت با بخش خصوصي در معرفي ظرفيت ها و كسب مجوزهاي لازم و در نهايت خريد تضميني برق توليدي آنها و تزريق به شبكه، اين موفقيت حاصل شده است.
به گفته دشت بزرگ در حال حاضر نيز سه پروژه احداث نيروگاه مقياس كوچك در دارخوين، شادگان و آبادان به ظرفيت 40 مگاوات در حال پيگيري و اجرا است.
وي با اشاره به مزاياي احداث نيروگاههاي توليد پراكنده مقياس كوچك، توضيح داد: به دليل آنكه اين نيروگاه ها نسبت به نيروگاههاي بزرگ به سرمايه گذاري كمتري احتياج دارند بخش خصوصي توانايي ورود به اين حوزه را دارد و در مدت زمان كوتاهي هم وارد مدار مي شوند و مشكل كمبود توليد برق در نقطه مورد نظر را برطرف مي كنند.
مديرعامل برق منطقه اي خوزستان بيان كرد: از ديگر مزاياي آنها كاهش آلودگيهاي زيست محيطي و نزديكي به مصرف كننده است و نيازي به احداث شبكه انتقال جديد كه هزينه ساز است ندارند و به دليل همين نزديكي به مصرف كننده، ضمن كاهش اتلاف انرژي موجب افزايش راندمان شبكه برق مي گردند.
وي در پايان تاكيد كرد: اين شركت آمادگي همكاري با بخش خصوصي براي احداث نيروگاه هاي توليد پراكنده و خريد تضميني برق توليدي آنها را اعلام مي كند.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات