نیکزاد: نقل و انتقال واحدهای مسکن مهر ممنوع است
وزیر راه و شهرسازی نقل و انتقال واحدهای مسکن مهر ۹۹ ساله و ملکی را فعلا ممنوع اعلام کرد.
به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، علی نیکزاد گفت: در حالی طی ۵ سال در دولتهای نهم و دهم نزدیک به ۵ میلیون مسکن ساخته شده است که در ۱۰ سال قبل از آن حدود ۴ میلیون مسکن تولید شده بود.
وی خاطر نشان کرد: مردم و دولت با همکاری یکدیگر می توانند مشکل مسکن در کشور را ریشه کن کنند. وزیر راه و شهرسازی افزود:نقل و انتقال واحدهای مسکن مهر ۹۹ ساله و ملکی فعلا ممنوع است.
نیکزاد تاکید کرد: دولت با هدف خانه دار کردن مردم، پروژه مسکن مهر را با ارائه زمین رایگان و تسهیلات قرض الحسنه آغاز کرد تا متقاضیان در آن ساکن شوند نه اینکه برخی با خرید و فروش آن به دنبال کسب سود و منفعت باشند، لذا به همین منظور فعلا نقل و انتقال آن ممنوع می باشد و هر شخصی به این کار مبادرت ورزد تخلف کرده و با وی برخورد می شود.
نظرات