پلتفرمی برای افزایش آمادگی شهرها در مقابل بحران‌های طبیعی

پلتفرمی برای افزایش آمادگی شهرها در مقابل بحران‌های طبیعی

شهریار تبریز/رضا عالش‌زاده: در این ارتباط، شرکت پیشرو "جناسیس" آمریکا پلتفرم جدیدی را برای افزایش آمادگی شهرها در مقابل بحران‌های طبیعی معرفی کرد.

شرکت جیناسیس ارائه‌دهنده راه‌حل‌های آماده‌سازی و واکنش اضطراری در مقابل بحران، از اولین پلتفرم ارتباطی-حفاظتی یکپارچه جهان رونمایی کرده است. این شرکت با توجه به تغییرات آب و هوایی که رویکرد جدیدی به ایمنی عمومی را دیکته می‌کند، می‌خواهد به بخش‌های دولتی و خصوصی کمک کند تا طرح‌های واکنش و تخلیه فعلی را اصلاح کنند. پلتفرم معرفی‌شده "جیناسیس پروتکت" نام گرفته و مجموعه‌ای جامع از نرم‌افزارها و سیستم‌هایی است که یادگیری ماشین، تجزیه و تحلیل عمیق، شبیه‌سازی پیش‌بینی‌کننده، بخش‌بندی، پیام‌رسانی چند کاناله و هماهنگ‌سازی پاسخ هوشمند را با هم ترکیب می‌کند.

به گفته این شرکت، واقعیت‌های جدید اقلیمی جهان نیاز به رویکرد جدیدی در حوزه آمادگی شهرها و ایمنی عمومی را ایجاب می‌کند. از ابتدای سال ۲۰۲۳، ایالات متحده به تنهایی ۱۲ رویداد فاجعه اقلیمی را با تلفات بیش از یک میلیارد دلار تجربه کرده است، در حالی که دانشمندان هشدار می‎دهند که ال نینو در حال پیشروی امسال احتمالاً شدت رویدادهای آینده را تشدید خواهد کرد.

جیناسیس در پاسخ به فراوانی و تاثیر فزاینده بلایای طبیعی و رویدادهای حیاتی که امنیت عمومی را تهدید می‌کند گزارش می‌دهد که سرمایه‌گذاری قابل توجهی در تقویت نرم‌افزار و سیستم‌های خود برای توانمندسازی شرکت‌ها و سازمان‌های فدرال، ایالتی و محلی برای آزمایش و اصلاح طرح‌های واکنش و تخلیه سریع در زمان بحران انجام داده است.

ریچارد دانفورث، مدیرعامل  این شرکت در یک پست وبلاگی درباره راه‌اندازی این پلتفرم می‌نویسد: "این شرکت در حالِ آغاز عصر جدیدی از داده‌ها، نرم‌افزار و راه‌حل‌های سخت‌افزاری یکپارچه است که اساساً چگونگی مدیریت واکنش اضطراری را در دولت‌های محلی و منطقه‌ای و شرکت‌های تجاری بازتعریف می‌کند".

پلتفرم معرفی‌شده شامل مدل‌های شبیه‌سازی پیش‌بینی‌کننده جدید برای بلایای طبیعی مختلف و رویدادهای بحرانی است. این مدل‌ها همکاری بین پرسنل اورژانس و اجرای قانون را برای پیش‌بینی تاثیرات و نیازهای پاسخ، اجرای طرح‌های آزمایشی جامع، و هماهنگ کردن فعالیت‌های قبل از وقوع بلایا امکان‌پذیر می‌سازد.

علاوه بر این، جیناسیس یک برنامه موبایل اجتماعی جدید راه اندازی کرد که عموم شهروندان را قادر می‌سازد به اطلاعات یکپارچه و به روزرسانی‌شده مبتنی بر مکان در مورد تحولات در مناطق جغرافیایی خود توسط کاربر دسترسی داشته باشند. این اپلیکیشن موبایلی برای  IOS و اندروید در دسترس است.

به طور خاص، قابلیت‌های اصلی پلتفرم جیناسیس پروتکت عبارتند از:

مدل‌سازی شبیه‌سازی پیش‌بینی‌کننده: مجموعه‌ای از مدل‌های شبیه‌سازی پیش‌بینی‌کننده، مدیران شهری را قادر می سازد به طور فعالانه شرایط در حال تغییر نزدیک یا در طول رویدادهای بحرانی را برای شناسایی افراد، مناطق و دارایی‌های در معرض خطر رصد کنند.

هدف‌گیری اعلان دقیق: برنامه‌ریزی هوشمند مبتنی بر منطقه، تعریف دقیقی از بخش‌های جغرافیایی، از کل شهرستان‌ها و بخش‌هایی از بلوک‌های شهر گرفته تا دارایی‌ها و امکانات فردی، ارائه می‌کند تا اطمینان حاصل شود که ارتباطات هدفمند میان آنها به خوبی تنظیم شده و در زمان مناسب در اختیار افراد ذیصلاح قرار داده می‌شود.

هماهنگ‌سازی پاسخ یکپارچه: شبیه‌سازی‌های یکپارچه تهدید آژانس‌ها و تیم‌های ایمنی سازمانی را قادر می‌سازد تا پاسخ‌های چندسازمانی را هماهنگ کنند. این ‌کار همکاری سخت‌تر و آمادگی مشترک را بر اساس تصویر عملیاتی مشترک تسهیل می‌کند

گفتنی است شرکت جیناسیس به سازمان‌های دولتی و محلی و آموزش و پرورش، سازمان‌های بخش‌های حیاتی مانند نفت و گاز، آب و برق، تولید و خودرو. و دولت های فدرال و ارتش کمک می‌کند تا سطح آمادگی خود در مواقع پیش از بحران و کیفیت پاسخ‌دهی خود در موارد پس از وقوع بلایا را ارتقاء دهند.

______________________________

منبع:

https://www.smartcitiesworld.net/citizen-security/platform-aims-to-help-cities-boost-disaster-preparedness

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات