پرداخت پاداش 539 ميليارد ريالي به مشتركان صنعتي برق ...
به گزارش
پايگاه خبري توانير
به نقل از روابط عمومي شركت برق منطقه اي تهران(تابش)، رضا عسكرزاده، با بيان اين مطلب افزود: شركت برق منطقه اي تهران داراي 44 مشترك فوق توزيع و انتقال است كه با مجموع ديماند قراردادي اين مشتركين برابر 977 مگاوات، از طريق خدمات فروش انشعاب و انرژي و نيز اجراي همه راهكارهاي مديريت مصرف، نسبت به ارائه خدمات به متقاضيان برق اقدام مي كنيم.
وي تعامل و همكاري بين شركت برق منطقه اي تهران و صاحبان صنايع براي تامين برق مطمئن و پايدار در تابستان سال جاري را ضروري دانست و گفت: در سال 1401 در قالب طرح هاي تشويقي 539 ميليارد ريال پاداش به مشتركان صنعتي در حوزه تحت پوشش اين شركت پرداخت شد كه در سال جاري نيز صاحبان صنايع مي توانند با مشاركت در طرح هاي مديريت بار از پاداش هاي ريالي پيش بيني شده بهره مند شوند.
مدير مشتركين فوق توزيع و مديريت مصرف برق منطقه اي تهران ادامه داد: امسال نيز بيشترين ميزان همكاري در برنامه هاي پاسخگويي بار توسط مشتركين سيمان و فولاد و نيز خودروسازها صورت مي گيرد كه از اين ميان شركت هاي ايران خودرو، سيمان تهران و سيمان آبيك بيشترين ميزان همكاري را در طول ايام گرم تابستان داشته اند و قطع به يقين شامل طرح پاداش مديريت مصرف مي شوند.
وي با تاكيد بر ميزان مصرف و اهميت بخش صنايع در راستاي مصرف بهينه انرژي برق گفت: تاكنون مميزي انرژي در سطح مشتركان سيمان و فولاد و نيز مشتركين خودروساز اجرا شده است كه با بررسي همه راهكارهاي بهينه سازي مصرف از جمله در بخش سرمايش و گرمايش، سيستم روشنايي و نيز پروسه توليدي مربوط به هر گروه از مشتركين، نسبت به كاهش مصارف آنها اقدام شده است؛ همچنين با اجراي برنامه هاي پاسخگويي بار در طول ايام گرم هر سال مشتركان نسبت به كاهش بار مصرفي خود از طريق همكاري در برنامه هاي پيك سايي اقدام و از پاداش هاي مربوطه نيز بهره مند مي شود.
عسكرزاده افزود: با اجراي مميزي انرژي در سطح مشتركين فوق توزيع توسط مشاور ذي صلاح و بررسي نقاط هدررفت انرژي و ارائه راهكارهاي بهينه سازي مصرف در اين زمينه و با كمك اجراي برنامه هاي پاسخگويي بار در طول تابستان هر سال، نسبت به بهينه سازي مصرف انرژي مشتركين اقدامات ما صورت گرفته است.
مدير دفتر مشتركين فوق توزيع و مديريت مصرف برق منطقه اي تهران راهكارهاي مديريت مصرف ارائه شده براي مشتركين صنعتي را شامل سه گروه راهكارهاي پرهزينه راهكارهاي كم هزينه و راهكارهاي بدون هزينه عنوان داشت و گفت: در اكثريت صنايع با اجراي راهكارهاي كم هزينه و بدون هزينه، نتايج قابل قبولي در بهينه سازي مصارف انرژي حاصل شده است. همچنين در اثر اجراي برنامه هاي پاسخگويي بار هر ساله در طول ايام گرم تابستان، بخش قابل توجهي از نياز شبكه برق كاسته شده است كه كمك شاياني در راستاي عبور موفق از پيك شبكه است.
وي با تاكيد بر اهميت اجراي برنامه طرح ملي پاداش مشتركان اظهار داشت: از ابتداي امسال تاكنون تأمين برق مورد نياز صنايع نسبت به سال هاي گذشته رشد يافته است به طوري كه اين را آمارهاي منتشر شده معتبر كشور نشان مي دهد كه در بازه زماني 13 خرداد تا 10 تيرماه 1402، شاهد رشد چشمگير ظرفيت توليد كالا در همه بخش ها بوديم.
مدير دفتر مديريت مصرف برق منطقه اي تهران، خاموش كردن ماشين آلات در زمان هاي استراحت پرسنل، تعويض شيفت هاي كاري در ساعات اوج مصرف برق به شيفت هاي شب (ساعت 24:00 الي 5:00) و صبح (ساعت 05:00 الي 11:00) و خاموش كردن برخي از دستگاه هاي پر مصرف در ساعت اوج مصرف را از جمله راهكارهاي كاهش مصرف انرژي برق در صنايع عنوان كرد كه مي توان با به كارگيري آن ها تا حد زيادي در مصرف انرژي در بخش صنعت به ويژه در روزهاي اوج مصرف در تابستان صرفه جويي به عمل آورد.
وي از همه هموطنان خواست با رعايت راهكارهاي ساده اما بسيار موثر مديريت مصرف، صنعت برق را در تامين برق پايدار و گذر موفق از اوج بار تابستان ياري رسانند.
نظرات