به گزارش شهریار ، محمد خانی صبح امروز در یکصد و چهل و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: قطعی کامل و ممتد آب کلا منتفی است و شاید تنها چند ساعت شاهد قطعی آب باشیم. فعالیت ما ادامه دارد و تنها یک تا دو درصد احتمال قطعی وجود دارد.
وی تصریح کرد: آذربایجانشرقی از نظر خشکسالی از انتها دومین استان کشور است و اردبیل به عنوان آخرین استان از نظر خشکسالی جای دارد. مشکل آذربایجانشرقی کمبود بارش باران و تبدیل آن از حالت برفی به سمت تودهای است.
خانی افزود:امکان دارد سدی خشک و سدی سرریز شود. حوزه ورزقان تحلیل رفته و پوشش برفی آن ناکافی است. سد نهند نیز خشک شده است. ما در میانه تابستان هستیم، ولی کسی نمیتواند ادعا کند صوفی چای برای سال آینده مراغه آب دارد یا نه؟ میزان بارشها به یک هشتم رسیده است.
وی با اشاره به برداشت اندک و حساب شده از سدها، گفت: به تدریج شهرکها حذف شدهاند و اگر این کار را نمیکردیم، اردیبهشت با کمآبی روبرو میشدیم. بیش از ۸۰ میلیارد تومان هزینه برای ایستگاه پمپاژ آب صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجانشرقی از مشکلات موجود در شبکه آب رسانی خبر داد و افزود: فرسودگی شبکه موجب شد با ۹۰ درصد ظرفیت عمل کنیم. اتفاقات پی در پی شبکه آبی را گرفتار کرد و نتوانستیم به مردم بگوییم چه زمانی و در چه محدوده ای آب قطع خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه وزیر نیرو به طور مستقیم به مشکل آب تبریز ورود کرده است، گفت: مدیرعامل آب و فاضلاب کشور یک هفته است در تبریز مستقر بوده و نتیجه بررسی آنها این بود که تمام وظایف به درستی انجام شده است و هیچ نیاز لجستیکی وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: ۹۹ درصد مسئله حل شده و یک درصد باقی مانده مربوط به تجهیزات است. در حال حاضر با فشار مناسب آب تمام مردم تبریز تامین شده است.
به گفته خانی، مهمترنی بحث ما با نظام مهندسی تعبیه پمپ برای ساختمانهای بلند است که هم کم آبی وجود نداشته باشند و هم آسیبی به شبکه وارد نشود.
وی از شهردار تبریز به سبب تامین آب شهرک ها از طریق تانکرهای شهرداری قدردانی کرد و افزود: شهردار تبریز و تمام نیروهای این حوزه از مجموعه مدیریت شهری در روزهای اخیر کنار ما بودند.
نظرات