به گزارش شهریار ، محمد عزتی صبح امروز در یکصد و چهل و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز به تشریح تعاملات شهرداری تبریز با بخش خصوصی برای تغییر کاربری تجاری و خدماتی سطح شهر به کاربری مسکونی برای احداث مسکن پرداخت و افزود: تعمیق همکاری های مشترک با بخش خصوصی در راستای اجرای مصوبات قرارگاه جهادی مسکن در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اتمام مراحل تغییر کاربری ۳۰۰ واحد تجاری و خدماتی به کاربری مسکونی،اظهار کرد: در راستای اجرای جهش تولید مسکن، شهرداری تبریز قابلیتهای تولید مسکن در سطح شهر را احصا و موانع صدور عوارض و پروانه را رفع کرده است.
عزتی احداث ۷۴۶ واحد مسکونی در شهرک صیاد شیرازی توسط خیرین مسکنساز، تهاتر عوارض پنج هزار واحد در شهرک اندیشه و صدور دو هزار واحد پیش پروانه برای این پروژه، همکاری با بنیاد شهید برای احداث یک هزار و ۷۵۰ واحد مسکونی، احداث ۳۸۰ واحد مسکونی در سطح منطقه ۷ تبریز را از جمله اقدامات شهرداری تبریز برشمرد.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز در این جلسه محصول همکارهای مشترک با انبوه سازان و بخشی خصوصی را احداث هشت هزار و ۷۳۶ واحد مسکونی در شهر تبریز عنوان کرد.
وی همچنین اعلام کرد: در این راستا کارشناسان قرارگاه جهادی مسکن در شهرداری مرکز و مناطق مستقر هستند و تاکنون ۸ جلسه در شهرداری مرکز، ۳۸ جلسه در مناطق دهگانه برگزار شده است.
محمد عزتی تصریح کرد: در کنار همکاری های بین بخشی، شهرداری تبریز به تنهایی توان اجرایی و احداث دو هزار و ۷۳۴ واحد مسکونی را هم دارد و در این خصوص ظرفیت های خود را در سطح مناطق دهگانه وارد فاز اجرایی کرده است.
وی با بیان اینکه در سال جاری ۱۰ هزار واحد مسکونی برای احداث جایگذاری شده است، ادامه داد: در منطقه ۱ تبریز، دو پروژه ۵۰۰ واحدی و ۱۲۰ واحدی، در منطقه ۲ نیز ۳۰۰ واحد در روستای ائل گلی، منطقه ۳ دارای ظرفیت صدور مجوز ساخت ۲۰۷ واحد، در منطقه ۴ احداث ۲۰۰ واحد، در منطقه ۵ تبریز یک هزار واحد مسکونی پیشنهاد شده است، در منطقه ۶ تبریز ۱۵۶ واحد مسکونی، منطقه ۷ نیز ۱۲۰ واحد مسکونی و در منطقه ۱۰ شهرداری تبریز فاز بعدی اسدگلی با ۳۲ واحد مسکونی در دست احدات است.
وزارت راه به تکالیف خود در آماده سازی اراضی شهرک جوانان عمل کند
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز همچنین با بیان اینکه پروژه شهرک جوانان با ۱۲۰ هکتار مساحت با درخواست راه و شهرسازی در سال ۹۹ و از طریق مصوبه شورای عالی شهرسازی جهت ساماندهی و جابجایی مناطق حاشیه نشین تبریز تصویب و مقرر شده شرکت عمران و باز آفرینی شهری وزارت راه و شهرسازی برنامه اجرایی هدف مصوبه و همچنین طرح آماده سازی را تهیه نماید و تنها ۱۰ هکتار از این زمین در قالب حساب فی مابین در اختیار شهرداری قرار گرفته است، گفت: تاکنون طرح آماده سازی و ساز کار ساماندهی مناطق حاشیه از طرف وزارت راه ابلاغ نشده است.
محمد عزتی افزود: طبق مصوبه بیش از ۵۰ درصد این اراضی میبایستی به کاربری فضای سبز و کاربری های عمومی اختصاص داده شود که شهرداری مکاتباتی را برای تحویل اراضی انجام داده است
وی تصریح کرد: شهرداری تبریز ۱۰ هکتار از این محل را با انجام تهاتر دریافت کرده و قرار است آماده سازی زمین نیز توسط وزارت راه انجام شود.
نظرات