به گزارش شهریار ، حسین آذرنیا در آیین آغاز عملیات عمرانی احداث سالن بحران منطقه ۹، اظهار کرد: احداث سالن بحران و پیگیری فعالیت های مرتبط با پدافند غیرعامل از ماموریت های محوله شهردار تبریز و همچنین از طرف سازمان پدافند غیرعامل کشور در حال انجام است.
حسین آذرنیا با پیشرو خواندن منطقه ۹ در حوزه پدافند غیرعامل ادامه داد: احداث پارکهای طولی که هم راستا به شاکله شهرسازی و قرارگیری ساختمان ها در این منطقه شهرداری صورت می گیرد، می تواند به عنوان الگویی برای دیگر مناطق دهگانه در جهت احداث پارک های مناسب و مطابق با مدیریت بحران مورد استفاده قرار گیرد.
وی با یادآوری اینکه هدف و سیاست گذاری شهرداری، محله محور کردن اسکان اضطراری در موارد بحرانی است، افزود: در کنار اینکه امکان اسکان مرکزی با ظرفیت بالا مد نظر است، توسعه اماکن اسکان اضطراری محلی از اولویت های مدیریت پدافند غیرعامل شهرداری تبریز است.
شهردار منطقه ۹ تبریز نیز در این مراسم با اشاره به آغاز پروژه احداث سالن مدیریت بحران این منطقه افزود: اولویت این منطقه احداث پارک های دو منظوره است تا ضمن بهره مندی روزمره شهروندان از آن ها، امکان استفاده از این پارک ها در مواقع بحرانی و زلزله فراهم باشد.
هادی بدر حامدی با اشاره به تعاملات و همفکری شهرداری منطقه ۹ با مدیر پدافند غیرعامل شهرداری تبریز تاکید کرد:در پروژههای احداث پارک همچون پارک نشاط با کاربری دو منظوره برای بهره مندی در مواقع بدر دستور قرار دارد.
وی همچنین ادامه داد: پارک های رز و دانشجو با هدف توسعه فضای سبز و با در نظرگیری امکان اسکان اضطراری برای شهروندان جزو برنامه های آتی این منطقه خواهد بود.
شهردار منطقه ۹ تبریز لایروبی مسیل های آبی و همچنین تلاش در جهت حل مشکل فاضلاب خاوران در جهت بهبود بهداشت منطقه خصوصاً ساماندهی پساب بیمارستان کودکان تبریز از دیگر اقدامات این منطقه در حوزه پدافند غیرعامل عنوان کرد و افزود: چندین روستا مثل فتح آباد، چاوان و غیره در محدوده منطقه قرار دارد، به لحاظ بافت، روستایی بوده و عموماً ساختمان ایمنی لازم را برای مواقع بحرانی ندارد. به همین دلیل در نظر داریم با استفاده از ظرفیت های موجود در مجموعه شهرداری تبریز و همکاری دیگر ارگان های ذیربط نسبت به بهبود شرایط این روستاها و افزایش تاب آوریشان در مواقع بحرانی برنامه ریزی می شود.
نظرات