وزير نيرو در نشست با معاون علمي و فن آوري رييس جمهور ...

به گزارش پايگاه خبري توانير ، اين نشست مشترك با هدف تبيين راهكارها، اقدامات و برنامه هاي پيش رو و تحول در اين حوزه با حضور علي اكبر محرابيان وزير نيرو، روح اله دهقاني معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانش بنيان رييس جمهور و مشايخ معاون توسعه اقتصاد دانش بنيان اين معاونت، نوربخش دبير ستاد توسعه اقتصاد دانش بنيان آب، اقليم و محيط زيست، زمانيان دبير ستاد توسعه اقتصاد دانش بنيان انرژي و جمعي از معاونان و مديران وزارت نيرو در محل اين معاونت برگزار شد.
وزير نيرو با اشاره به بهره مندي از توانمندي شركت هاي دانش بنيان و فن آور در حل مهم ترين نياز ها و راهبرد هاي حوزه نيرو عنوان كرد: وزارت نيرو يكي از اصلي ترين اولويت هاي خود را استفاده از شركت ها و روش هاي دانش بنيان براي پاسخ گفتن به مهم ترين پرسش ها و نيازهاي حوزه نيرو قرار داده و بايد بتوانيم با استفاده از توانمندي اين شركت ها و محصولات و راهكار هاي نوآورانه اي كه ارائه مي كنند، به گونه اي مديريت كنيم كه اثرات ناترازي را در زندگي مردم به حداقل برسانيم.
محرابيان با اشاره به ايجاد زمينه مناسب براي نقش آفريني شركت هاي دانش بنيان و فن آور در طرح هاي كلان و پروژه هاي حوزه نيرو افزود: بودجه ها و اعتبارات مناسبي به اين طرح ها اختصاص داده شده و سهم شركت هاي دانش بنيان از طرح هاي كلان و راهبردي وزارت نيرو به ميزان قابل توجهي افزايش يافته است.
وي با اشاره به ارايه نياز ها از سوي وزارت نيرو به شركت هاي دانش بنيان و ارائه راهكار ها از سوي اين شركت ها افزود: در دوره اي طرح ها و تحقيقات شركت دانش بنيان بدون توجه به نياز هاي وزارتخانه بود، اما اكنون نياز ها را اعلام مي كنيم و شركت ها، متناسب با نياز هاي طرح شده، در مسير ارائه و پرورش ايده و تجاري سازي پيش مي روند كه مورد حمايت وزارت نيرو قرار مي گيرد.
وزير نيرو با اشاره به استفاده از ظرفيت نخبگان در ساختار مديريتي آتي وزارت نيرو با همكاري معاونت علمي، بنياد ملي نخبگان و سازمان اداري و استخدامي افزود: استفاده و جذب نخبگان به معناي شناسايي افراد نخبه با ويژگي هاي منحصر به فرد براي مديريت سال هاي آينده و دوره هاي آتي، در دستور كار وزارت نيرو قرار دارد.
وي ادامه داد: اين برنامه با استفاده از ظرفيت نخبگان كشور صورت مي گيرد و بنياد ملي نخبگان و معاونت علمي با مجوز سازمان اداري استخدامي، نقش آفرين خواهند بود و مسير تحول وزارت نيرو به كمك نيرو هاي مستعد جوان و داراي صلاحيت در قالب يك همكاري مشترك و بين دستگاهي فراهم خواهد شد.
در اين نشست معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانش بنيان رييس جمهوري هدف از برپايي اين نشست را هم انديشي و زمينه سازي براي يك خيزش فناورانه در حوزه نيرو عنوان كرد و افزود: دستور رهبر معظم انقلاب مبني بر خيزش علمي و فن آورانه به كمك نسلي نو كه به عنوان يك مطالبه جدي در ديدار اخير نخبگان با ايشان مطرح شد با تعريف كلان پروژه ها، ايجاد سازوكار هاي نوآورانه و تامين مالي و تخصيص بازار به شركت هاي دانش بنيان محقق مي شود.
وي گفت: مقام معظم رهبري در اين ديدار، به حركتي كه دو دهه پيش با عنوان جنبش نرم افزاري آغاز شد اشاره داشتند و برتريهاي علمي، جايگاه كشور در نيروي انساني متخصص و دانشمندان برجسته را ماحصل اين جنبش نرم افزاري دانستند و تاكيد كردند كه امروز به يك خيزش فن آورانه و نوآورانه نياز داريم و  به نظر مي رسد اين خيزش به كمك شركت هاي دانش بنيان و راهكار هاي نوآورانه با همكاري و حمايت همه بخش ها محقق خواهد شد به طوريكه شاهد تحول در تمامي عرصه ها خواهيم بود.
روح اله دهقاني با اشاره به تعامل سازنده و اثربخش ميان اين معاونت و ساختار هاي مرتبط در وزارت نيرو در راستاي پيشبرد طرحهاي فن آورانه و نوآورانه، افزود: خوشبختانه ارتباط ميان ستاد هاي توسعه فناوري و ستاد هاي توسعه اقتصاد دانش بنيان بخشي معاونت علمي با وزارت نيرو، سازنده بوده و به تعريف و اجراي پروژه هاي نيازمحور در حوزه برق،آب و فاضلاب انجاميده است.
وي ادامه داد: قرار است با بيان ديدگاه ها و تعريف راهكار هايي در ابعاد كلان، زمينه براي پيوند بيشتر زيست بوم فن آوري، نوآوري و اقتصاد دانش بنيان در حوزه نيرو و ايجاد يك خيزش فن آورانه و نوآورانه در اين حوزه فراهم شود.
رييس بنياد ملي نخبگان، توسعه بازار، تعريف راهكار هاي نوين مالي و تعريف طرحهاي كلان و نياز محور را از اولويت هاي معاونت علمي دانست و افزود: با توجه به عزم جدي معاونت علمي در تعريف سازوكار هاي متنوع و گوناگون تامين مالي و همكاري نهاد هاي تامين مالي از جمله بانك ها از يك سو و بلوغ شركت هاي دانش بنيان، اكنون اين فرصت فراهم است كه كلان ترين و راهبردي ترين نياز هاي كشور در حوزه هاي مختلف با كمك دستگاه هاي بهره بردار، تامين مالي مناسب و تخصيص بازار بالقوه به اين شركت ها تامين شود.
وي افزود: در حال حاضر باشگاه شركت هاي دانش بنيان پيشران با بيش از ?? عضو، تشكلي قدرتمند از شركت هاي دانش بنيان فن آور است كه به درآمد هاي فراتر از هزار ميليارد تومان رسيده و كاملاً متكي به بخش خصوصي هستند.
دهقاني همچنين گفت: به كمك ظرفيت ايجاد شده مي توان در موضوعاتي كه دغدغه و نياز جدي صنعت برق و صنعت آب است، در ابعاد كلان يك تا پنج ميليون دلار با شرايط استاندارد مورد توافق طرفين، كلان پروژه ها را تعريف كرد كه تامين مالي صورت بگيرد و تضمين خريد داشته باشند.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات