به گزارش شهریار
، محمدزاده، کارشناس علوم ارتباطات و رسانه در این کارگاه با اشاره به شعار هفته پدافند غیرعامل تحت عنوان ایران پایدار، به وسعت ایمان، به بلندای امید، گفت: پدافند غیرعامل سیاست پیشگیرانه و تسهیل مدیریت بحران در سطح ملی است.
وی با تاکید بر لزوم فراهم نمودن بسترهای فرهنگسازی و آگاهی بخشی در خصوص پدافند غیرعامل، خاطرنشان کرد: آموزش پدافند غیر عامل به والدین فرصت خوبی است تا دانشآموزان با اهداف و فرهنگ پدافند غیرعامل بیشتر آشنا شوند.
وی با اشاره به اینکه امروز رسانهها بخش مهمی از زندگی ما را تشکیل میدهند گفت: آموزش استفاده از رسانه بسیار مهم است و در گام نخست باید مهارتهای استفاده از رسانه را به والدین و دانشآموزان آموزش دهیم.
این کارشناس رسانه با بررسی لزوم آشنایی خانواده با سواد رسانه، گفت: والدین دیگر نمیتوانند فرزندانشان را از رسانه دور کنند اما با افزایش سطح سواد رسانه میتوانند از آنها در این فضا مراقبت کنند.
علیزاده، معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی نیز در این همایش با اشاره به تغییر مفهوم و قلمرو سواد در عصر دیجیتال، گفت: امروز سواد، ابعاد گوناگونی به خود گرفته و دیگر در معنای خواندن و نوشتن صرف به مانند گذشته نبوده و جامعه جهانی، با پدیدههای جدیدی مانند "سواد رسانهای، سواد شبکههای اجتماعی، سواد اطلاعاتی، هوش مصنوعی" و مانند آنها در عصر ارتباطات روبهرو است که ارتقای سواد رسانه لازمه نهادینه شدن فرهنگ پدافند غیرعامل در جامعه و به ویژه در بین دانشآموزان است.
سیدی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه پنج تبریز نیز هدف از اجرای پدافند غیرعامل در فضای آموزش و پرورش را کاهش آسیبپذیری فرهنگی در برابر تهدیدات عملیات روانی دشمن عنوان کرد و افزود: پایدارسازی سیستمهای فرهنگی، ارتقای آستانه تحمل ملی و مدیریت بحران عملیات فرهنگی و روانی از دیگر اهداف پدافند غیر عامل در سطح آموزش و پرورش است.
نظرات