مديرعامل شركت هاي برق منطقه اي كرمان خبر داد: احداث ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت برق منطقه اي كرمان، حميدرضا حبيبي در برنامه گفتگوي ويژه خبري با بيان اين خبر، افزود: احداث شبكه 400 كيلوولت باقي مانده كرمان و تكميل رينگ 400 كيلوولت به عنوان زيرساخت اساسي (backbone) شبكه كه امكان انتقال توان توليدي نيروگاه ها به تمام شبكه را ايجاد مي كند و همچنين احداث پست هاي جديد و افزايش قابليت اطمينان و پايداري شبكه ازجمله اين اقدامات است.
وي ادامه داد: مراكز ديسپاچينگ به صورت لحظه اي شبكه را پايش مي كنند و بر روي شبكه كنترل داريم همچنين از راه دور امكان ورود و خروج تجهيزات به شبكه را داريم. درضمن، در صورت وقوع حادثه، گروه هايي مقيم در تمام استان داريم، مرتباً تأسيسات پايش شده و اگر نياز به مصون سازي، ايمن سازي يا بهينه سازي تجهيزات باشد، انجام مي شود.
مديرعامل شركت هاي برق منطقه اي كرمان در ادامه پدافند غيرعامل را يكي از راهكارهاي مقابله با تهديدات دانست و گفت: شبكه برق بزرگ ترين شبكه ساخت دست بشر و شبكه اي پيوسته در كل كشور است كه زيرساخت مهمي براي كشاورزي، صنعت و تجارت محسوب مي شود به همين دليل، ما در بحث برق توجه ويژه اي به بخش ايمن سازي و حفاظت سيستم ها داريم.
حبيبي اظهار داشت: خوشبختانه به دليل ارتباطي كه با استان هاي هم جوار و تبادل برق با آن ها داريم از موقعيت خوبي ازنظر ظرفيت و پراكندگي نيروگاه ها برخورداريم و از اقداماتي كه در سال هاي اخير موردتوجه قرارگرفته استفاده از نيروگاه هاي توليد پراكنده، نيروگاه هاي كوچك نزديك به مصرف است. اين نيروه گاه ها در صورتي كه اتفاقي بيافتد و بخشي از شبكه جدا شود مي توانند به صورت جزيره اي نياز بخشي از شبكه را جدا از شبكه سراسر تأمين كنند. هم چنين نيروگاه هاي بزرگ نيز مي توانند شبكه اي كه كامل از مدار خارج شده است را به تنهايي وارد شبكه و برق دار كنند.

120 مگاوات از برق استان كرمان را انرژي خورشيدي توليد مي كند
حبيبي در بخش ديگر از سخنان خود گفت: يكي از رويكردهاي دولت، احداث نيروگاه هاي تجديد پذير است كه نياز به سوخت و شبكه سوخت رساني ندارند و اين نيروگاه ها در استان كرمان درحال توسعه است.
وي ادامه داد: در كشور، انرژي هاي پاك به دليل اقتصادي نبودن، كمتر موردتوجه اند، اما با رويكرد اخير دولت و توسعه تكنولوژي توسعه اين نيروگاه ها نيز به سرعت در حال انجام است و در حال حاضر بالاي 120 مگاوات از ظرفيت استان را نيروگاه هاي خورشيدي تشكيل داده اند.
وي در پايان گفت: حدود 2 هزار مگاوات نيروگاه خورشيدي جديد تعريف شده كه عمدتاً توسط صنايع بزرگ استان در حال طراحي و احداث اند و طي 3 الي 4 سال آينده به وضعيت مطلوبي در كشور مي رسد.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات