مديرعامل شركت توانير: پيشرفت بخش فني در گرو بخش ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي برق منطقه اي تهران، مهندس كردي با بيان اينكه شركت هاي برق منطقه اي شركت هاي فني هستند و يقيناً داراي استراتژي هاي خاص مي باشند، گفت: علاوه بر نگاه تخصصي به اين صنعت حياتي، كيفيت و پايداري تامين برق براي مردم مورد اهميت است و در واقع، روشني خانه هاي مشتركان حاصل تلاش سربازان وظيفه شناس صنعت برق است.
وي در ادامه افزود: شايد اينگونه به نظر برسد كه در شركت هاي صنعتي تنها بخش فني حائز اهميت است، اما منابع انساني و مالي پشتيباني هيچگاه درجه دوم را نداشته چرا كه انديشه درست و امنيت يك شركت در گرو اين گونه بخش ها است.
وي افزود: ممكن است ديگران فكر كنند كه بخش هاي فني از اهميت بيشتري برخور دارند اما پيشرفت بخش فني در گرو بخش منابع انساني و مالي پشتيباني مي باشد و مي توان گفت شاخص ها و كليد اصلي موفقيت هر سازمان در گرو اين دو بخش است.
مهندس كردي اضافه كرد:  زماني كه ساير بخشهاي داراي تخصص خاص دچار اختلال و مشكل شوند بخش پشتيباني و مالي با يك استراتژي به موقع و كاربردي مي تواند حلال مشكل باشد.
وي در بخش ديگر سخنان خود با بيان اينكه ناترازيها شكاف اصلي يك سازمان است تصريح كرد: موضوع ديگري كه بايد به آن پرداخته شود اين است كه ناترازي هاي موجود در بخش مالي موجب ايجاد ناترازي در بخش فني و عملياتي مي شود كه يقيناً اين امر موجب مي شود اجراي طرحها به بهره برداري نرسد.مديرعامل شركت توانير در ادامه افزود: اين بخش حياتي و حساس اگر بتواند با ساير بخش ها در تعامل باشد راه حل هاي بسيار تاثيرگذاري را ارائه خواهد داد و در واقع با شناخت تئوري ها مي تواند از هر آسيب و گزندي پيشگيري كند.كردي با اشاره به موضوع مديريت مالي، اظهار داشت : مديريت مالي و استراتژيك ما داراي نقصها و كمبودهايي است كه باعث آسيب به ما شده و اين موضوع نمايانگر اهميت عملكرد و ضرورت داشتن استراتژي والاي اين بخش در هر سازمان است به همين منظور است كه مي گويند سود و زيان بالا و پايين در واقع وضعيت يك سازمان را مشخص مي كند.
وي افزود: ما هر چقدر به سمت ناترازيها پيش برويم بخش مالي و پشتيباني بيشتر بايد تلاش كند تا بتواند اين شكافها را از ميان بردارد.كردي با تلكيد بر اهميت بخش مالي گفت: اين واحد به قدري حساس است كه كوچك ترين اشتباه هم مي تواند موجب سقوط يك صنعت و يا يك سازمان شود، بنابراين روحيه تمامي كاركنان و كارمندان اين بخش بايد به گونه باشد كه تنها در پي يك هدف نباشند و تمامي اهداف شركت را در نظر بگيرند تا سازمان و يا شركت دچار نابساماني و يا حتي ورشكستگي نشود.
وي در ادامه افزود: اين بخش از هر سازمان بايد اشراف كامل و جامعي نسبت به همه موضوعات شركت داشته باشد و بتواند وضعيت پولي نقدي و مالي شركت را همه جانبه زير نظر داشته باشد چه بسا به دليل برخي مشكلات جزئي در اين بخش بسياري از قرارداد ها نيمه تمام و باز مانده است و تمام شدن اين پروژه ها به قلب تپنده بخش مالي و پشتيباني باز مي گردد.كردي با تاكيد بر اهميت و تداوم اينگونه نشستها، تصريح كرد: اين جلسات هم انديشي فضاي مناسبي را ايجاد مي كند تا همه با چهارچوب هاي جغرافيايي كاري بيشتر آشنا شده و آماده بهره وري از تمام ظرفيت خود شوند و يقيناً اين هم انديشي، اقدامي براي بهتر شدن خواهد بودوي در پايان اين نشست گفت: يكي ديگر از مهم ترين اصول براي پيشرفت يك سازمان اين است كه بتوانيم وحدت رويه ها را افزايش بدهيم و اين تشديد وحدت رويه ها يكي از بزرگترين عوامل تسريع كارها و طرحها است كه با رصد و كنترل تمامي همكاران زحمتكش در بخش مالي و تامين بودجه هاي مورد نياز بدون عبور از حداقلها و اولويت بخشي موجبمي شود به نتيجه مطلوب برسيم.
در اين نشست همچنين سيدسعيد سيد علايي معاون مالي و پشتيباني امور مجامع شركت توانير در اين نشست ضمن قدرداني از تلاش هاي مجموعه صنعت برق، با تاكيد بر اهميت فعاليت هاي ذيحسابان و نقش مهم آنها در جذب و تامين اعتبارات طرح هاي عمراني صنعت برق، جذب و مصرف بهينه منابع مالي را در پيشبرد اهداف مهم توصيف كرد.
وي جذب باكيفيت منابع و استفاده بهينه از آن را از برنامه هاي سال جاري توصيف كرد و در ادامه خواستار تلاش و همكاري بيشتر ذيحسابان شركت ها در اين زمينه شد.
سيد علايي با بيان اينكه به منظور وحدت رويه و هم انديشي نشست هاي ذيحسابان، كارگروه هايي برگزار خواهد شد، گفت: تجربه ميداني نشان مي دهد كه وضعيت ذيحسابي و تامين منابع امري است كه بيش از هميشه نياز به هم انديشي و هم فكري دارد و چه بسا ما دراين كارگروه ها بتوانيم گوش شنواي همكاران خود در امور مالي باشيم.
وي با بيان اينكه اقداماتي از قبيل محيا كردن منابع مالي مورد نياز، اخذ سلامت اداري، ارتقاي كيفيتي ارجاع و دسترسي به اطلاعات استقلال ذيحسابان را يادآور شد و گفت: بستر لازم در تمامي شركت هاي برق منطقه اي سراسر كشور براي اين امر فراهم شده است.
در اين نشست همچنين حبيب قراگوزلو مديرعامل برق منطقه اي تهران، بر استفاده از فرصت ها و ظرفيت هاي قانوني و همينطور تسريع در اجراي طرح ها و بهبود شاخص هاي عملكردي تاكيد كرد.
در ادامه اين نشست معاونين مالي و حسابرسي تمامي شركت هاي برق منطقه اي كشور به گزارش فعاليت هاي تخصصي خود پرداختند.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات