رييس جمهور در جلسه تقديم لايحه بودجه سال 1403 كل كشور ...

به گزارش پايگاه خبري توانير ، آقاي رييسي در مراسم تقديم لايحه بودجه سال 1403 كشور گفت: 8 هزار مگاوات افزايش ظرفيت توليد برق با تلاش شبانه روزي دولت محقق شده و جداسازي برق صنايع از شبكه برق خانگي در دستور كار قرار گرفته است، به طوري كه در برخي استانها از جمله اصفهان و سمنان صنايع بزرگ، برق مصرفي مورد نياز خود را با ساخت نيروگاههاي خود تامين مي كنند.
رييس جمهور همچنين با اشاره به تلاش دولت و مجلس در مسير اجراي قانون بودجه 1403، با محوريت رشد توليد و مهار تورم گفت: در سال جاري دولت، مجلس و ديگر دستگاهها با همراهي ملت توانستند گام ديگري در جهت رشد اقتصادي، تعالي كشور و نزديك تر شدن به قله بردارند.
وي با بيان اينكه تلاش ما در دولت اين بود كه اجراي قانون بودجه 1402 كاملا قابل سنجش و گزارش باشد، تصريح كرد: درباره لايحه بودجه 1403 نيز تلاش شده واقعيت ها ديده شود؛ هم در بخش هزينه ها و هم درآمدها و هم برنامه ها تلاش كرديم بودجه اي واقعي ارائه شود.
رئيس جمهور مبارزه با فقر و كاهش فاصله طبقاتي را از جمله برنامه هاي محوري دولت برشمرد و خطاب به نمايندگان مجلس اظهار داشت: امروز شما در شهرها و حوزه هاي انتخابيه خود شاهد هستيد كه نقاط مختلف كشور تبديل به كارگاه احداث زيرساختها در حوزه آب، برق، گاز، كشاورزي، صنعت و معدن شده، به نحوي كه در مراجعه به برخي شهرها در دور اول سفرهاي استاني چهار جبهه كاري تعريف شده بود و در مراجعه بعدي در دور دوم سفرهاي استاني اين عدد به 154 جبهه كاري افزايش يافته است.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات