در بازديد معاون بهره برداري دفتر مهندسي و راهبري ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي توزيع نيروي برق استان كرمانشاه، در اين جلسه محمد مرادي مدير عامل شركت توزيع برق كرمانشاه به تشريح وضعيت شركت پرداخت و گفت: توزيع نيروي برق كرمانشاه حدود 840 هزار مشترك دارد كه سهم خانگي82/5 درصد به عنوان بيشترين و كشاورزي يك درصد را شامل مي شود. همچنين چشم انداز براي افق سال 1405 را 80 دقيقه خاموشي در سال،8 درصد تلفات،كاهش(صفر) مراجعه حضوري و 80 روز دوره وصول و مطالبات برشمرد.
وي گفت: انرژي مصرفي در كرمانشاه 2 هزار و 489 كيلوات ساعت است كه مشتركين بخش خانگي با 40/8 درصد، و مشتركين بخش تجاري با 7/6 درصد بيشترين و كمترين سهم را در مصرف انرژي استان به خود اختصاص داده اند.
مديرعامل توزيع نيروي برق استان كرمانشاه اوج بار امسال را 863 مگاوات اعلام كرد و خاطرنشان ساخت: با برنامه ريزيهاي انجام شده  براي تامين برق پيك تابستان سال آينده، تلاش شده تا هيچگونه مشكلي در تامين برق ايجاد نشود.
در ادامه رحيمي سرپرست معاون بهره برداري اين شركت به بيان عملكرد معاونت بهره برداري در راستاي برق رساني به روستاها در استان اشاره كرد و گفت: در بخش برق رساني به روستاها تا كنون 2هزار و564 روستا برق دار مي باشند كه معادل 98/8 درصد از روستاي هاي داراي سكنه شامل مي شود كه از روشنايي برق برخوردار هستند.
وي همچنين اظهار داشت: طول شبكه فشار متوسط در اين استان 12هزار و 375 كيلومتر است كه معادل 2/7 درصد از كل خطوط فشار متوسط كشور و طول شبكه فشار ضعيف 7 هزار و 326 كيلومتر مي باشد كه معادل 1/9 درصد از كل خطوط فشار ضعيف كشور است و در تلاش هستيم تا بتوانيم به ميانگين كشوري دست يابيم.
رحيمي در جهت تعمير و سرويس شبكه و پستهاي توزيع برق در استان كرمانشاه گفت: تعداد پستهاي توزيع 21 هزار و 332 عدد است كه 5 هزار و 948 عدد مورد سرويس و تعمير قرار گرفته است.
معاون بهره برداري شركت توزيع نيروي برق كرمانشاه در مورد حجم شاخه زني انجام شده در سال 1402 گفت: از ابتداي فصل پاييز تاكنون 14 هزار و 240 اصله درخت با مجوز و همكاري شهرداري در 17 شهرستان و سه امور استان كرمانشاه شاخه زني شده كه در راستاي رضايتمندي مشتركين و رفع خاموشي هاي بدون برنامه انجام گرفته است.
وي به توضيح اقدامات مانور جهادي روشنايي معابر در سطح استان پرداخت و گفت: در آبان ماه سال جاري حدود 10000 هزار رشته انواع لامپ 70 ، 150 و250 وات سديم ازجمله اقداماتي بوده كه به منظور بهبود روشنايي انجام شده است.
خودنيا معاون بهره برداري دفتر مهندسي و راهبري شبكه شركت توانير از فعاليت واحدهاي مختلف شركت و شهرستانهاي كنگاور و صحنه بازديد و با همكاران و مديران مربوطه در خصوص فعاليتهاي بهره برداري به بحث و تبادل نظر پرداخت.
وي گفت: با تلاش كاركنان اين معاونت و حمايت هاي مدير عامل اقدامات خوبي در بخشهاي مختلف فعاليتهاي مرتبط با حوزه بهره برداري انجام شده است.
خودنيا از جمله نقاط قوت شركت را pm مكان محور، طرح جهادي روشنايي معابر، بهبود شاخصهاي ايمني و مسائل مربوط به بازار برق و همچنين تامين و تكميل نيروي انساني در بخشهاي كارشناسي، تكنيسين، سيمباني و وضعيت ماشين آلات سبك و سنگين را به عنوان نقاط قابل بهبود اشاره كرد.
وي در پايان هدف از اين بررسي را علاوه بر شناسايي نقاط قوت و قابل بهبود، ايجاد آمادگي براي گذر از اوج بار تابستان سال 1403 و تبادل تجربيات و اطلاعات به منظور ارتقا و بهبود مسائل بهره برداري اعلام كرد.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات