برگزاری دورههای بینالمللی زبان در جهاددانشگاهی سمنان
سرپرست آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان سمنان گفت: جهاد دانشگاهی دورههای بینالمللی زبان را به عنوان دومین مرکز پس از کانون ملی زبان برگزار میکند.
علی منصفیراد اظهار داشت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد عمومی و غیردولتی میان دانشگاه و بخشهای صنعتی و خدماتی کشور تعاملی منطقی برقرار میسازد.
وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با هدف گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه فعالیتهای خود را در سه حوزه فرهنگی، پژوهشی و آموزشی متمرکز کرده است.
به گزارش بنانیوز به نقل از خبرگزاری فارس ،سرپرست آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان سمنان اضافه کرد: مرکز آموزش جهاد دانشگاهی استان سمنان از سال ۱۳۷۱ آغاز به فعالیت کرده و گسترش آموزش و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه یکی از برنامههای این مرکز است.
منصفیراد گفت: این مرکز فعالیت خود را با برگزاری دورههای آموزش کوتاه مدت آغاز کرده و پس از اخذ مجوز برای دورههای آموزش علمی کاربردی در سال ۱۳۸۰ در بخش بلندمدت نیز فعالیت میکند.
وی بیان کرد: این مرکز در حال حاضر دورههای مختلف آموزش نرمافزار رایانه عمومی، تخصصی، فنی و مهندسی، برنامهنویسی، طراحی صفحات وب، گرافیک، میکس، بانکهای اطلاعاتی (جی.آی.اس) مقدماتی و پیشرفته، حسابداری و آموزش زبان انگلیسی را در برنامه دارد.
منصفیراد تصریح کرد: این دوره کلاسهای آموزشی برای دانشجویان و فراگیران آزاد و همچنین برای کارکنان ادارات و سازمانهای مختلف با اخذ مجوز از سازمان آموزش و پژوهش برگزار میشود.
سرپرست آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان سمنان افزود: همچنین از سال ۱۳۸۳ با کسب مجوز از موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی و دفتر آموزش عالی آزاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دوره تخصصی فناوری اطلاعات (آی.تی) نیز در این مرکز برپا شده است.
وی خاطرنشان کرد: مرکز آموزش کوتاهمدت تخصصی، دورههای رایانه را بین سالهای ۷۳ تا ۸۹ با بیش از ۹۵۰ دوره مختلف برگزار کرده که بالغ بر ۲۲ هزار نفر در این دورهها آموزش دیدهاند.
سرپرست آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان سمنان ارتقای مهارت دانشجویان، برگزاری دورههای آموزش مبتنی بر اشتغال قشر تحصیلکرده و برگزاری آموزش ضمن خدمت کارکنان را از مهمترین اهداف این مرکز برشمرد.
منصفیراد به مهمترین مجوزهای اخذ شده در حوزه معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: راهاندازی مراکز آموزشی در شهرستان سمنان، برگزاری دوره تخصصی فناوری اطلاعات و برگزاری آزمون بینالمللی و ارائه مدرک معتبر، برگزاری دورههای تخصصی سازمان شهرداری و دهیاری کشور، برگزاری آزمون آی.سی.دی.ال از معاونت آموزش و پژوهش استانداری سمنان ویژه کارکنان و دستگاههای اجرایی و برگزاری دورههای کارآفرینی و مهارت کسب و کار از اداره امور اجتماعی استان سمنان از جمله این مجوزهاست.
وی ادامه داد: لابراتور زبان در جهاد دانشگاهی سمنان نخستین و مجهزترین لابراتور زبان به صورت نرمافزاری و رایانهای است که بالغ بر ۳۸ میلیون تومان برای آن هزینه شده و ظرفیت این لابراتور ۲۵ نفر است.
سرپرست آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان سمنان گفت: قرار است در آینده نزدیک، آموزش بینالمللی آتی. تی با همکاری موسسه بینالمللی ان.آی.آی.تی و مرکز غیرانتفاعی و غیردولتی برای دوره کارشناسی در سه رشته فنی مهندسی، برق و عمران و نخستین دوره تافل آی. بی. تی) برگزار شود.
منصفیراد خاطرنشان کرد: از مزایای مدرک آی.تی این است که در پنج کشور استرالیا، کانادا، ایرلند، هند و انگلستان این مدرک را معتبر میدانند و از مزایای دیگر کاربردی بودن کلاسهاست.
نظرات