يادداشت؛ دولت و بخش خصوصي همگام در احداث نيروگاههاي ...

به گزارش پايگاه خبري توانير ، سازوكار حمايت از توليد انرژيهاي تجديدپذير در كشور مي تواند اهداف آينده انرژي كشور را تعيين كند و توليد انرژي پاك با استفاده از منابع نامحدود، كاهش تغييرات آب و هوايي و توجه به مسائل زيست محيطي، افزايش استقلال انرژي و بهبود امنيت و استمرار انرژي الكتريكي، از مزاياي استفاده از انرژيهاي تجديدپذير است كه استان يزد در سالهاي اخير به عنوان مركز و پايلوت احداث انرژي خورشيدي شناخته مي شود.
نيروگاه خورشيدي 10مگاواتي ساغند ماه گذشته به مدار آمد كه مي تواند در سال بيش از 18 ميليون كيلووات ساعت انرژي برق توليد كند و اين مقدار انرژي، معادل مصرف ساليانه حدود 6000 منزل مسكوني مطابق الگوي مصرف است.
همچنين با ورود اين ميزان انرژي به شبكه سراسري برق، معادل انرژي مورد نياز دو خط توليد كاشي به صورت فعاليت سه شيفت است و تعداد افرادي كه به طور مستقيم يا غير مستقيم از اين چرخه توليد مي توانند برخوردار از شغلي شرافتمندانه شوند و تعداد خانوارهايي كه از اين سيكل بهره مي برند؛ قابل توجه است.
نيروگاه 10 مگاواتي ساغند كه با سرمايه گذاري 2200 ميليارد ريالي در بخش نيروگاهي و 500 ميليارد ريالي در بخش اتصالات نيروگاه توسط شركت شهداب يزد سرمايه گذاري شده نيز يكي از نيروگاههاي خورشيدي است كه با حمايت دولت احداث و به مدار آمده و مجوزهاي احداث و زمين طرح حدود 15هكتار، توسط بخش دولتي تامين شده و تمام برق توليدي نيروگاه نيز به صورت تضميني و بلندمدت تا چندين برابر متوسط قيمت فروش، توسط دولت خريداري مي شود.

ابوالفضل اسدي- مديرعامل برق منطقه اي يزد
لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات