به گزارش شهریار به نقل از ایسنا، پرویز شهابی، در نشست مطبوعاتی تشریح دستاوردهای حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: این پروژه باید در سال ۱۴۰۳ به اتمام میرسید اما اکنون از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و با این روند تکمیل آن دور از انتظار است.
وی با بیان اینکه از ۱۰۰میلیارد تومان بودجهی اختصاص یافته در سفر اول رئیسجمهور به این پروژه، ۲۹ میلیارد تومان آن تحقق پیدا کرد، افزود: در سفر دوم بودجهای برای این پروژه اختصاص پیدا نکرده است.
وی ادامه داد: این پژوهشگاه با دو برج تحقیقاتی به وسعت ۳۲هزار متر مربع، جهشی در تحقیقات ما ایجاد میکند اما اکنون در دو برج شاهد پیشرفت نیستیم.
شهابی اذعان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بین دانشگاههای کشور رتبه سوم را بعد از دانشگاه تهران و شهید بهشتی کسب کردهاست.
وی با بیان اینکه حدود ۹۰۰مرکز تحقیقات در وزرات بهداشت به فعالیت مشغول هستند، گفت: این تعداد امسال در شش حیطه مورد بررسی قرار گرفتند که سه مرکز تحقیقاتی کاربردی دارویی، مرکز تحقیقات تغذیه و سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به کسب رتبه اول شدند.
وی همچنین از کسب رتبه اول آزمایشگاه تحقیقات جامع و انتشارات علمی این دانشگاه در کشور خبر داد.
شهابی به غربالگری رانندههای پر خطر اشاره کرد و گفت: رانندگانی که بنا به دلایلی نمرات منفی از پلیس راهور دریافت کردهاند و کسانی که مشکلات روحی و جسمی دارند در کلینیکی که در دانشگاه با کمک معاونت درمان راهاندازی شده تاکنون ۱۰۰نفر پایش شده و ادامه و عدم ادامهی رانندگی افراد در آن تصمیم گیری میشود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه این دانشگاه قطب تولید دارو اعلام شده، خاطر نشان کرد: تعداد دانشمندان یک درصد برتر از ۲۱ نفر به ۲۷ نفر افزایش پیدا کرده و دانشمندان دو درصد برتر نیز ۷۳ نفر میباشند.
وی با اشاره به اینکه شش محصول در جشنواره رینوتکس رونمایی شدند که مجوز را اخذ کرده و در مرحلهی تولید هستند، اظهار کرد: در حوزهی فناوری به کشورهای ترکیه و پاکستان و حتی به کشورهای اروپایی مانند مجارستان و آلمان تختهای بیمارستانی صادر میشود.
نظرات