تکمیل مبلمان شهری فتح آباد در دسنور کار شهرداری منطقه ۹ قرار گرفت

تکمیل مبلمان شهری فتح آباد در دسنور کار شهرداری منطقه ۹ قرار گرفت

به گزارش شهریار ، حامد پیمانی، شهردار ناحیه یک این منطقه، با اشاره به لزوم پاسخگویی به درخواست های مردمی گفت: با انجام بازدیدها و برگزاری جلسات دیدار مردمی مکرر با اهالی محله فتح آباد با حضور مهندس بدری حامد، شهردار منطقه و صدور دستورات موکد مدیریت عالی منطقه برای ساماندهی وضعیت معابر عمومی این محله جدید، طرح های متعددی در حوزه های فنی و عمرانی، شهرسازی و خدمات شهری و اجرایی در این محله در حال انجام است.

شهردار ناحیه یک منطقه ۹ افزود: یکی از درخواست های مکرر اهالی این محله، پاکسازی خیابان ها، ایجاد فضای سبز و نیز تجهیز محل به مبلمان شهری است. از این رو، این ناحیه پس از انجام عملیات پاکسازی و نصب چندین عدد سطل زباله در محل روبروی قبرستان محله فتح آباد، در تازه ترین اقدام خود چندین عدد نیمکت نیز نصب کرده است.

وی ادامه داد: با نصب ۴ نیمکت سنگی و ۴ عدد نیمکت فلزی پارکی در کنار سطل های زباله، بخش دیگری از مبلمان شهری این محل تجهیز و تکمیل شده است که به تدریج، دیگر خیابان های این محله نیز با تهیه و نصب مبلمان شهری تجهیز و تکمیل خواهند شد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات