به گزارش شهریار ، محمد حسین زاده در جلسه امروز شورای اسلامی شهر با اشاره به بودجه هزار و ۵۴۰ میلیارد تومانی این سازمان در سال آینده اظهار کرد: منابع درآمدی بودجه سال آینده سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز شامل درآمدهای تبلیغاتی شرکت واحد اتوبوسرانی، جابجایی مسافر اعم از تاکسی و مینی بوس و اتوبوس، واگذاری به بخش خصوصی و فروش اسقاطی، بهای خدمات کارشناسی و آموزشی، درآمد حاصل از شهرداری، جایگاه اختصاصی شرکت واحد اتوبوسرانی، جایگاه اختصاصی پایانه مسافری، کمک شهرداری مرکز و فروش اموال و منقول و غیرمنقول است.
وی با اشاره به جابجایی روزانه مسافران در مسیر بیآرتی افزود: روزانه به صورت میانگین ۷۰ هزار نفر در مسیر بی آر تی با استفاده از ۶۲ دستگاه اتوبوس جابجا میشوند.
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز با اشاره پروژههای مصوب سال ۱۴۰۳ سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر اعلام کرد: خرید اتوبوس با ۶۲۵ میلیارد، تعمیرات اساسی در اتوبوسرانی با ۱۰۰ میلیارد، خرید ماشین آلات با ۸۱۰ میلیارد، بازسازی مجتمع تعمیرگاهی اتوبوسرانی با ۲ میلیارد، تجهیز اداری با ۵۰۰ میلیون، هوشمندسازی ناوگان با ۵ میلیارد و اجرای تقویم فرهنگی اجتماعی با ۱ میلیارد پروژههای مصوب سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز در سال آینده است.
وی با اشاره به تکمیل ایستگاه های سطح شهر با محوریت مطالعات و اعتبار ۳ میلیارد اعلام کرد: هوشمندسازی ناوگان تاکسیرانی با ۱ میلیارد، معاینه فنی تاکسیرانی با ۱ میلیارد، اجرای برنامه فرهنگی تاکسیرانی با ۱ میلیارد، دیون عمرانی پایانه با ۵۰۰ میلیون، تجهیز و مرمت پایانه مرکزی با ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون، تجهیز کامپیوتر پایانه با ۱ میلیارد، فضای سبز پایانه با ۱ میلیارد و آسفالت پایانه با ۱ میلیارد بخش دیگری از پروژه های سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر در سال آینده است.
حسینزاده با اشاره به اجرای پروژه بهشت ماندگار با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان در پایانه مسافربری تصریح کرد: طرح مناسب سازی برای کم توانان پایانه با ۱ میلیارد، هوشمندسازی پایانه با ۱ میلیارد، اجرای بر نامه های فرهنگی پایانه با ۱ میلیارد و برنامه های ورزشی این سازمان با ۱.۵ میلیارد برخی دیگر از پروژههای مصوب این سازمان در سال آینده است.
وی با اشاره به سهم اوراق سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر در سال آینده نیز گفت: سهم اوراق مشارکت این سازمان در سال اینده ۲۰۰ میلیارد است که نصف این مبلغ را باید دولت پرداخت کند.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز در پایان صحبتهای خود تصریح کرد: در دوره ششم شورای اسلامی شهر ۱۴۷ دستگاه اتوبوس خریداری و به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شده است.
نظرات