شصت و ششمین دیدار مردمی شهردار تبریز با شهروندان در منطقه ۳ برگزار شد

شصت و ششمین دیدار مردمی شهردار تبریز با شهروندان در منطقه ۳ برگزار شد

به گزارش شهریار ، ملاقات مردمی و تکریم ارباب رجوع جزو اولویت ها و خطوط قرمز مدیریت شهری است بر همین اساس یعقوب هوشیار شهردار تبریز طی دو سال گذشته، به صورت مستمر ملاقات های مردمی متعددی در قالب ملاقات هفتگی در شهرداری مرکز، دیدار مردمی در قالب قرارهای خدمت شهرداری و برپایی میزخدمت در مصلی اعظم امام خمینی(ره) و مساجد شهر برگزار کرده است.

در ملاقات امروز شهردار تبریز با شهروندان ساکن منطقه ۳، شهروندانی که  برای دیدار با شهردار ثبت نام کرده بودند در دیدار مردمی حضور یافتند.
یعقوب هوشیار در این دیدار دستورات لازم را برای رفع مشکل شهروندان صادر کرده و خطاب به مدیران مناطق تاکید کرد، پیگیری مداوم مشکلات شهری و مطالبات شهروندان در سریعترین زمان ممکن انجام گیرد.

گفتنی است شهروندانی که در مناطق یا سازمان های شهرداری تبریز موفق به حل مشکلات خود نشده اند، با مراجعه به اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری می توانند ثبت نام کرده و با شهردار تبریز دیدار کنند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات