آمادگی شهرداری تبریز برای تامین جرثقیل خودروبر بدون محدودیت در تعداد برای پلیس راهور در چارچوب قوانین

آمادگی شهرداری تبریز برای تامین جرثقیل خودروبر بدون محدودیت در تعداد برای پلیس راهور در چارچوب قوانین

به گزارش شهریار ، محبوب عبدالله پور با اعلام این خبر اظهار کرد: حسب توافقی که بین پلیس راهور و سازمان انجام پذیرفت، دو دستگاه بنا به درخواست پلیس بصورت ازمایشی در اختیار آنان قرار گرفت که پلیس راهور نیز طبق قانون توقیف و رفع توقیف را انجام دادند و بعد از اتمام این مدت پلیس محترم آمادگی خود را به این سازمان ارایه نکرده است.

عبداله پور ضمن قدردانی از اقدامات پلیس راهور افزود: در طول سه ماه گذشته همکاری و تعامل پلیس و سازمان قابل تقدیر است چرا که با وجود کمبود نفرات ، با تلاش شبانه روزی تلاشهای چمشگیری انجام دادند .

وی ادامه داد: با شرایط سه ماه آزمایشی و انجام توقیف و رفع خودرو توسط پلیس محترم راهور، این سازمان از طرف شهرداری تبریز اعلام آمادگی مجدد می کند حسب درخواست کتبی پلیس و مشخص کردن نحوه رفع توقیف، بدون محدودیت در تعداد و حداکثر ظرف ۲۴ ساعت، جرثقیل خودروبر بلافاصله در اختیارشان قرار خواهد گرفت.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات