به گزارش شهریار ، اصغر آدی بیگ در جلسه با با عوامل و مدیران سامانه ۱۳۷در ستاد واقع در ابوریحان، ضمن قدردانی از زحمات عوامل این سامانه اظهار کرد: شهرداری منطقه ۷ تبریز، در سامانه ۱۳۷، با به کار بستن دانش فناوری اطلاعات و با بهرهگیری از توان متخصصان داخلی در مدیریت شهری، به انجام دقیق امور شهری با مشارکت فعال شهروندان می پردازد.
وی افزود: از مزایایی که این سامانه دارد میتوان به کاهش ترددهای درون شهری و آلودگی هوا، صرفه جویی در وقت و هزینه، ارتباطی آسان، یکسان و در طول شبانه روزی اشاره کرد.
آدی بیگ با اشاره به تماس اهالی جنوب غرب تبریز با سامانه ۱۳۷، خاطرنشان کرد: در اسفندماه سال گذشته، معاونت خدمات شهری شهرداری منطقه ۷ تبریز بیش از ۶۷ درصد به شهروندان پاسخگو بودند.
وی تاکید کرد: مدیریت شهری میتواند با توجه به تماس های ثبت شده مردمی در این سامانه، به آسیب شناسی در مورد بیشترین مشکلات شهری و برنامه ریزی لازم در جهت رفع مشکلات مردمی بپردازد.
شهردار منطقه ۷ تبریز در ادامه با بازدید از ورودی اتوبان تبریز- سهند در جریان مشکلات ترافیکی ورودی این مسیر قرار گرفت و افزود: در ورودی اتوبان به دلیل وجود وانت بارها و سد معبر و همچنین نبود پیاده رو جهت تردد اهالی در این مسیر مشکلاتی به وجود آمده است.
وی افزود: شهرداری منطقه ۷ تبریز باید تمهیداتی برای رفع مشکلات ترافیک این منطقه که روزانه محل تردد شهروندان است، انجام دهد.
آدی بیگ خاطر نشان کرد: لازمه جلوگیری از بروز مشکلات و معضلات احتمالی این است که تمامی ارگانهای مرتبط به نسبت وظایف خود پای کار باشند.
شهردار منطقه ۷ تبریز در ادامه به مشکل شهروند تبریزی بابت آسیب خودرو خود در زیر پل تراکتورسازی پرداخت.
آدی بیگ در جلسه ای با حضور شهروند تبریزی و مدیر حقوقی منطقه، اظهار کرد: رضایت مندی و احقاق حقوق شهروندان، یکی از دغدغه های مهم مدیریت شهری است.
وی افزود: خسارت خودرو شهروندی که هنگام عبور از زیر پل تراکتور سازی که در حال اجرای مقاوم سازی پل و هندریل بوده و قرنیزهای پل روی خودرو ریزش کردند، جهت پرداخت به واحد مالی ارجاع شد.
نظرات