به گزارش شهریار ، یعقوب هوشیار در بازدید از حمام تاریخی نوبر که به همراه اعضای شورای اسلامی شهر صورت گرفت، اظهار کرد: شهرداری تبریز سرقفلی حمام تاریخی نوبر را اخذ کرده و با توجه به وضعیت نامطلوب این اثر تاریخی در اثر نفوذ رطوبت، اقدامات مرمتی در این محل آغاز میشود.
وی با اشاره به توسعه فضای فرهنگی بافت مرکزی شهر افزود: فرهنگسرای تربیت در پشت حمام تاریخی نوبر قرار داشته و در نظر داریم با مرمت این حمام تاریخی، و تلفیق این دو محل، فضایی جدید برای امور فرهنگی ایجاد شود.
هوشیار خاطرنشان کرد: حمام نوبر یکی از شاخص های اصلی فرهنگی شهر است که متاسفانه سالهای متمادی بلاتکلیف مانده بود.
وی اضافه کرد: با اخذ سرقفلی این محل توسط شهرداری تبریز و مرمت آن، یکی از اماکن تاریخی و فرهنگی تبریز مرمت و ساماندهی میشود.
همچنین به مناسبت روز جهانی موزهها و هفته میراث فرهنگی شهردار تبریز به همراه اعضای شورای اسلامی شهر از خانه استاد شهریار بازدید به عمل آورد.
حمام نوبر یکی از باشکوهترین بناهای ایرانی به جای مانده از دوره قاجاریه در تبریز، تقاطع خیابان امام و تربیت واقع شده است. این اثر در تاریخ ۱ آذر ۱۳۷۸ با شمارهٔ ثبت ۲۵۱۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این حمام تاریخی با مساحت تقریبی ۷۰۰ مترمربع، حدود ۱۵۰ سال پیش توسط معماری به نام بالاکاظم از اهالی قره آغاج ساخته شد و با توسعه شهر تبریز و تخریب دروازه قدیمی، در مرکز شهر قرار گرفت.
نظرات