مراسم گرامی‌داشت شهدای خدمت در فرهنگسرای الغدیر برگزار شد

مراسم گرامی‌داشت شهدای خدمت در فرهنگسرای الغدیر برگزار شد

به گزارش شهریار ، مراسم قرائت زیارت عاشورا و گرامیداشت شهدای خدمت رییس‌ جمهور، امام جمعه تبریز و استاندار فقید آذربایجان‌شرقی و همراهانشان به همت پایگاه‌های بسیج خواهران و برادران شهیده سیده طاهره هاشمی و شهدای مدافع حرم فرهنگسرای الغدیر صبح امروز در عکس‌موزه شهدای فرهنگسرای الغدیر برگزار شد.

حجت الاسلام سلامی سخنران این مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت خادم‌الرضا، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه با اشاره به جایگاه ولایت به عنوان سکان‌دار کشتی انقلاب در حفظ امنیت و آرامش کشور در شرایط کنونی، گفت: علیرغم دشمنی فراوان و همجمه‌های دشمنان، در پرتو هدایت‏‌های حکیمانه مقام معظم رهبری «مدظله العالی» و به یاری خداوند هیچ خللی در اداره کشور ایجاد نشده است.

در این مراسم ضمن قرائت دعای پرفیض و معنوی «زیارت عاشورا» و نثار فاتحه‌ای برای رییس جمهور شهید و همراهانشان، یاد و خاطره شهدای خدمت را گرامی داشتند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات