به گزارش شهریار
، یعقوب هوشیار پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اجرایی تبریز شهر دوستدار کودک اظهار کرد: تغییر نگرش در سیاستها و برنامه دستگاههای مرتبط با حوزه کودک و نوجوان، پیش نیاز انجام اقدامات اساسی در این حوزه است.
شهردار تبریز با اشاره به ضرورت تغییر نگاه به حوزه آموزش کودک در عرصه ملی خاطرنشان کرد: در همین راستا باید همایشی با حضور ۱۹ کلانشهر برگزار شود تا اقدامات انجامیافته در کلانشهرها تبیین و در سطح کشور تجمیع شود.
وی با اشاره به آمادگی شهرداری تبریز در حوزه غربالگری سلامت یادآور شد: در حوزه غربالگری سلامت شهرداری تبریز آماده همکاری با ارگانها و دستگاههای مرتبط با حوزه آموش و سلامت کودکان است.
هوشیاردر بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به آموزش رایگان ۱۵ هزار نفر از کودکان شهر در حوزه ورزش و سلامت تاکید کرد: شهرداری در کنار ارائه خدمات عمرانی به مدارس دولتی، آماده توسعه همکاری در حوزه سلامت شهروندی است.
وی ادامه داد: اقدامات شهرداری در حوزه شهر دوستدار کودک در سریعترین زمان ممکن مستندسازی شده و در قالب اثر مکتوب منتشر شود.
شهردار تبریز با اشاره به ضرورت توسعه فرهنگ کتابخوانی و آشنایی کودکان با موزههای شهر نیز گفت: تمهیدات لازم جهت آشنایی کودکان با موزه های شهر با انسجام بیشتری دنبال شود.
حجتالاسلام والمسلمین سید کاظم زعفرانچیلر، رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه گفت: برنامه بزرگی برای روز جهانی کودک توسط سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز ترتیب داده خواهد شد.
وی با اشاره به راهاندازی فرهنگسرای مجازی افزود: نیازمند راهاندازی فرهنگسرای مجازی در راستای بهرهمندی کودکان شهر از خدماتی همچون کتاب صوتی، بازی و برنامههای فکری هستیم.
به گفته زعفرانچیلر، شهر دوستدار کودک یکتفکر متعهدانه است که فعالین تشکلهای مردم نهاد حوزه کودک نیز در آن نقشآفرینی میکنند.
وی با بیان اینکه حوزه کودک اولویت دار ترین حوزه شهری است، افزود: در حوزه کودک در مقایسه با دوره های قبلی اقدامات شهرداری ترمیم و نقشه راه مثبتی برای آینده ترسیم شده است.
عضو شورای اسلامی شهر خاطرنشان کرد : با اهتمام شهردار تبریز، مدیریت شهری برای اولین بار به مسایل و نیازهای حوزه کودک و نوجوان پرداخته است.
همچنین معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز در این جلسه با اشاره به تهیه اطلس کودکان شهر گفت: اطلس کودکان شهر در حال جمع آوری است و باید دستگاههای ذیربط در جمع آوری آمار و تدوین اطلس کودک همکاری کنند تا در بودجه سال آینده ردیفی برای این موضوع پیش بینی شود.
محمد عزتی با اشاره به برگزاری چهارمین سمپوزیوم مجسمه سازی با موضوع کودک خاطرنشان کرد: سمپوزیوم امسال با موضوع کودک بود که آثار انتخابی آن در راستای شهر دوستدار کودک در دو سطح دانشجویی و اساتید اجرا شد.
وی افزود: ۱۲ اثر با موضوع کودک در پارک های موضوعی کودک نصب خواهد شد.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز با بیان اینکه یک سوم شهروندان تبریز مطابق با تعاریف جهانی کودک هستند، یادآور شد: تبریز از زمان انتخاب به عنوان شهر دوستدار کودک توسط یونسکو، اقدامات متعددی با همکاری تمامی دستگاه ها و نهادهای مردمی انجام داده است
وی ادامه داد: اقدامات کالبدی و عمرانی خوبی اعم از خانه های مادر کودک و مراکز رشد خلاقیت کودکان و کارهای نرمافزاری دیگری توسط شهرداری تبریز انجام گرفته است.
مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری ۳۴۰۰ برنامه آموزشی در سال جاری گفت: ۳۳۸ برنامه فرهنگی هنری نیز در سال جاری اجرا شده است.
وی افزود: آموزش های شهروندی از مهمترین برنامه های این سازمان است که ۸۰ عنوان برنامه بینظیردر هفته کودک امسال اجرا شد.
نصیربیگی خاطرنشان کرد: در خصوص مرکز تربیت کودک ویژه دختران کمبود وجود داشت که در اینراستا طرح باشگاه دخترانه رستاک اجرایی شد.
نظرات