به گزارش شهریار به نقل از فارس، این سیستم هوشمند با بهرهگیری از تجهیزات پیشرفته نظارت و امنیت، نقش مهمی در تامین و حفاظت از آب شرب مردم تبریز و مناطق مسیر داشته و با حصول اطمینان از ایمنی و پایش لحظهای این منابع حیاتی، شامل نظارت بر کیفیت آب، تعیین سمیت حاد، شناسایی سریع آلاینده ها، استفاده از موجودات آزمایشی اثبات شده، تحلیل براساس هوش مصنوعی و فرآیندهای آنلاین خودکار است.
این پایشگر زیستی ترکیبی مبتنی بر هوش مصنوعی، تحلیل زیستی و آنالیز طیفی ترکیبی هوشمند است. دستگاهی که نسبت به پایشگر آلودگی شیمیایی آب (Fish toximeter)دارای مزیت استفاده از سنسورها برای تشخیص نوع سموم آب و کلاسبندی آنها است.
در این آئین همچنین گزارش عملکرد سامانه حفاظت هوشمند فیزیکی که حدود ۱۸۰ کیلومتر از مسیر تاسیسات آبرسانی، شامل آبگیر، تصفیهخانه، ۱۲ مخزن و ایستگاههای پمپاژ را پوشش میدهد با جدیدترین تجهیزات امنیتی و نظارتی ارائه شد که با اعتباری ۳۵ میلیارد تومان به ثمر رسیده است.
این سامانه شامل فنسی هوشمند مجهز به کابل میکروفونیک، دوربینهای مدار بسته، سیستم اعلام هشدار و پیجینگ، و سیستم روشنایی است. در راستای بهرهبرداری از این طرح، ۱۳۹ دستگاه دوربین مدار بسته، ۴۷ هزار متر کابل شبکه، کابلهای میکروفونیک، برق، فیبر نوری و ارت، ۲۵۰۰ متر لوله گالوانیزه، ۵۲۳۰ متر فنس و ۳۲ دکل مهاری به ارتفاع ۱۲ و ۸ متر نصب و راهاندازی شدهاند. همچنین ۱۳ مرکز کنترل تحت شبکه و فضای مانیتورینگ در ساختمانهای اداری برای نظارت لحظهای بر این سامانه ایجاد شده است.
نظرات