به گزارش شهریار به نقل از پایگاه خبری سازه خبر ، محمد عزتی به بیان اهمیت این عنوان پرداخت و گفت: تبریز یکی از شهرهایی است که در برهه ها و موقعیت های مختلف توانسته خود را مطرح کند و همه این ها نتیجه اقدامات برنامه ریزی شده و متناسب با زمان و مکان از سوی شهرداری تبریز بوده است.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز در ادامه، اظهار داشت: در ابتدایی ترین گام، و در سال ۱۳۹۷ آقای بیل پارکس نماینده یونیسف در تهران به تبریز دعوت شد و مراکز ویژه کودکان، از جمله گروه های مردم نهاد کودکان، مراکز خیریه و دیگر نهادهای دولتی یا خصوصی را که در این زمینه فعالیت می کردند، مورد بازدید قرار داد.
عزتی اضافه کرد: متعاقب آن، یک مسابقه نقاشی کودکان در میدان جهاد برگزار و از ایده آنها پارک صفاری با نگاهی متفاوت طراحی شد که درنتیجه، با تایید یونیسف و وزارت کشور تبریز جزو شهرهای پایلوت دوستدار کودک قرار گرفت.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز، به بخش دیگری از ثمرات این انتخاب اشاره و خاطرنشان کرد: چنین برنامه ای موجب توجه شهرداری تبریز به حوزه کودکان شد و بودجه بیشتری را به سمت برنامه های کودک محور سوق داد؛ به طوری که مدارس محور این توجه قرار گرفتند.
عزتی تصریح کرد: در ادامه نیز طرح هایی همچون احداث زمین فوتبال و تنیس، تاسیس پارکهای کودکان و سالن های رشد خلاقیت کودکان با هدف افزایش امکانات برای این قشر از جامعه شهری تبریز در دستور کار قرار گرفت. لازم به ذکر است که تا کنون ۸ باب از سالن های رشد خلاقیت احداث شده و بازهم اجرای این طرح تداوم دارد.
وی در پایان به تبیین دستاورد این اقدام پرداخت و تاکید کرد: در سایه این برنامه ها و اقدامات، موفق به تدوین دستورالعملی برای شهر دوستدار کودک شدیم که در نهایت، با تایید وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی شهرسازی و معماری به دستورالعملی کشوری تبدیل شد و بار دیگر شهرداری تبریز با طی مسیری فرهنگی، عمرانی توانست نام این کهن شهر را مطرح کند.
نظرات