ظرفیتهای «توسعه دریامحور ایران» در حوزه «کشاورزی» و «آب»
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان بنادر و دریانوردی، استفاده از آب شور و لب شور (آبی که از آب شیرین نمک بیشتری داشته باشد و همچنین از آب شور، نمک کمتری داشته باشد) در کشورهای مختلف دنیا امری متداول است. کشت گیاهان مقاوم به شوری و صادرات محصولاتی نظیر جلبک توسط کشورهای مختلف حکایت از کشت گیاهان مناسب با آب شور دریا دارد که موفقیت در امر اشتغال و درآمد را برای این نوع کشورها در برداشته است. وضعیت آب در ایران از آنجا که ایران در کمربند خشک جهانی واقع است و منابع آب شیرین محدود دارد، استفاده از آب دریا برای فعالیت های کشاورزی و شیرین سازی آب از مهمترین برنامه های توسعه ای به شمار می رود و دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان در جهت توسعه کشاورزی ظرفیت های مختلفی دارند و باید به تجربیات سایر کشورهای منطقه و ...
متن کامل خبر در سایت پایگاه خبری وزرات راه و شهرسازی
نظرات