به گزارش شهریار ، « محمد حسین زاده » روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا خاطرنشان کرد: در سال جاری با حمایت اعضای شورای اسلامی و شهردار تبریز ۲ قرارداد برای خرید اتوبوس با شرکت های تولیدکننده انعقاد شد.
وی با بیان اینکه قرارداد خرید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس از شرکت «سبلان خودرو» به صورت CBU ( کامل و آماده ) منعقد شده است، اظهار کرد: در آینده نزدیک تعدادی از این اتوبوس ها تحویل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز می شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز گفت: یک قرارداد نیز با شرکت «اسنا» واقع در شهرک سرمایه گذاری خارجی تبریز برای خرید ۱۰۰ تا ۱۵۰ دستگاه اتوبوس منعقد شده است که از این تعداد تاکنون ۵۱ دستگاه تحویل سازمان شده و بقیه اتوبوس ها نیز در ماه های آینده تحویل می شود.
تاکنون ۵۱ دستگاه تحویل سازمان شده و بقیه اتوبوس ها نیز در ماه های آینده تحویل می شود.
حسین زاده، با بیان اینکه در سه سال گذشته برای جبران عقب ماندگی در نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز ۲۵۰ دستگاه اتوبوس جدید خریداری و وارد چرخه خدمت رسانی به شهروندان شده است، ادامه داد: تلاش می شود با نوسازی این ناوگان خدمات رسانی مناسب و مطلوبی به شهروندان و مسافران درون شهری ارایه شود.
وی با اشاره به اجرای طرح واگذاری اتوبوس ها به صورت یارانه ای به بخش خصوصی از سال ۱۴۰۲، یادآور شد: امسال نیز با انجام برنامه ریزی های کارشناسی این طرح اجرا می شود و در این راستا ۲ مرحله فراخوان منتشر شده و شرکت های حقوقی و اشخاص حقیقی در این طرح ثبت نام کرده اند و هم اکنون مراحل عقد قرارداد با آن ها در حال اجراست.
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز با اشاره به انتشار فراخوان مرحله سوم واگذاری ۴۶ دستگاه اتوبوس یارانه ای به بخش خصوصی از امروز در ۶ مسیر با ۲ نوع اتوبوس ( آکیا و اسنا )، گفت: این اتوبوس ها از نوع یارانه ای بوده و بر اساس دستورالعمل ابلاغی وزارت کشور و مصوبه شورای اسلامی تبریز به بخش خصوصی واگذار می شود.
حسین زاده، افزود: شرکت های دارای پروانه بهره برداری در حوزه حمل و نقل مسافر و رانندگان دارای گواهینامه پایه یک می توانند از امروز تا هفت آذر با مراجعه به وب سایت اینترنتی سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز به آدرس mosafer.tabriz.ir در این فراخوان ثبت نام و در صورت احراز شرایط در خطوط مورد نظر اتوبوسرانی فعالیت کنند.
وی، هدف از واگذاری اتوبوس به بخش خصوصی را افزایش کمی و کیفی خدمات دهی به مسافران، خدمات رسانی منظم و جذب حداکثری مسافر اعلام کرد و یادآور شد: در این طرح ۸۰ درصد قیمت هر اتوبوس به صورت یارانه پرداخت می شود و در طی سال های کارکرد از بدهی شرکت های حقوقی یا افراد حقیقی کاسته شده و فقط ۲۰ درصد مبلغ اتوبوس از آن ها دریافت می شود.
حسین زاده، ادامه داد: در دوران کرونا و بعد از آن، با اتمام قراردادهای بهره برداری و خروج اتوبوس های بخش خصوصی از خطوط اتوبوسرانی از حجم ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر کاسته شد ولی در مدیریت جدید شهرداری و با حمایت های اعضای شورای اسلامی نسبت به خرید اتوبوس های جدید و نوسازی ناوگان اقدام شد و این روند ادامه دارد.
یک هزار و ۸۰۰ دستگاه تاکسی در تبریز نوسازی شد
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز با بیان اینکه طرح نوسازی تاکسیهای فرسوده این شهر با ارایه تسهیلات کم بهره از محل اعتبارات شهرداری از سال ۱۴۰۱ آغاز شده است، گفت: در این راستا تاکنون یک هزار و ۸۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده از چرخه حمل و نقل عمومی این شهر خارج و تاکسی های جدید وارد این ناوگان شده است.
حسین زاده، با اعلام اینکه با این اقدام شهرداری تبریز رتبه نخست نوسازی ناوگان تاکسیرانی کشور را در ۲ سال اخیر کسب کرده است ، ادامه داد: این طرح برای کاهش آلودگی هوا، کاهش مصرف سوخت و جلب رضایت شهروندان همچنان ادامه دارد.
شهرداری تبریز رتبه نخست نوسازی ناوگان تاکسیرانی کشور را در ۲ سال اخیر کسب کرده است
وی اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت خودرو در سالجاری، با حمایت های شهردار و اعضای شورای اسلامی تبریز ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام کم بهره چهار درصدی با بازپرداخت ۶۰ ماهه به ازای نوسازی هر دستگاه تاکسی از محل اعتبارات شهرداری اعطا می شود.
وی یادآور شد: پرداخت این تسهیلات موجب افزایش انگیزه مالکان تاکسی های فرسوده برای نوسازی خودروهای خود شده و امسال یک هزار و ۲۰۰ نفر از مالکان این خودروها برای نوسازی تاکسی های خود در سامانه ثبت نام کرده اند.
اعطای پنج میلیارد ریال تسهیلات کم بهره برای نوسازی تاکسی ون در تبریز
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز با اشاره به پیگیری های انجام شده در طرح توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر، گفت: در زمان کنونی ۴۵۰ دستگاه تاکسی ون در حمل و نقل عمومی تبریز فعالیت میکنند.
حسین زاده، افزود: با موافقت شهردار و تصویب شورای اسلامی تبریز پنج میلیارد ریال تسهیلات با بهره چهار درصد از اعتبارات شهرداری برای نوسازی تاکسی ون های بالای ۱۷ سال عمر پرداخت می شود.
وی اظهار کرد: بر همین اساس با توجه به پیگیری مستمر از طریق مراجع ذیربط، به محض تعیین خودرو جایگزین، فرایند نوسازی آن ها با پرداخت تسهیلات مذکور آغاز می شود.
نظرات