به گزارش شهریار ، محبوب عبدالله پور بر اهمیت همکاری تمامی دستگاهها و ارگانها برای حل مشکل ترافیک در کلانشهرها تاکیدو خاطرنشان کرد: برنامههای جامع و منسجم برای ساماندهی وضعیت حمل و نقل و ترافیک در دست اقدام است اما برای حل معضل و بهبود وضعیت ترافیک، همه ارگان ها باید پای کار باشند.
وی با بیان اینکه مشکل ترافیک تبریز نیازمند رسیدگی و برنامهریزی است، گفت:یکی از مشکلات اصلی، تردد ۴۰ هزار وانت بار در معابر شهر است که بدون محدودیت مکانی و زمانی در سطح شهر تردد دارند که باید فوراً ساماندهی شود.
مدیرعامل سازمان مهندسی و حمل و نقل تبریز همچنین به آمارهای اخذ شده از وضعیت ترافیک شهر اشاره کرد و گفت: در راستای بهبود وضعیت ترافیکی شهر، دادهها و اطلاعات زیادی در خصوص ترافیک، جمعآوری شده که این دادهها مبنای اصلی برنامهریزیهای آینده خواهد بود.
وی با اشاره به علت ترافیک سنگین در مسیرهای گلگشت افزود: کادر پزشکی و بیمارستانی علوم پزشکی با ۱۰ هزار کادر و ۴۵ هزار دانشجو به طور مداوم در معابر شهر در حال تردد هستند و یکی از مهمترین نقاط ترافیکی شهر، مسیرهای گلگشت است که نیازمند ساماندهی است.
عبدالله پور در خصوص روند مطالعات طرح جامع ترافیک توسط شهرداری تبریز ادامه داد: بررسی دقیق ورودیها و طرح جامع حمل و نقل و ترافیک تبریز طبق زمانبندی مشخص پیش میرود. همزمان با شورای عالی ترافیک کشور، گزارشهای لازم ارائه میشود و ارتباط بسیار خوبی با مراکز دانشگاهی در این زمینه برقرار است.
وی تصریح کرد: این مطالعات در ۵ فصل انجام میشود که بخش اول تدوین شده و در مرحله ویرایش است بخش دوم مرحله آماربرداری است که از هفته آخر مهرماه آغاز و دادههای اولیه از تمامی ارگانهای ذیربط جمعآوری شده است.
نظرات