به گزارش شهریار ، محبوب عبداللهپور ضمن قدردانی از شهروندان، پلیس راهور تبریز، پلیس راه استان و دستگاههای انتظامی، نظارتی و اجرایی مختلف برای همکاری در اجرای موفقیت آمیز آماربرداری مطالعات حمل و نقل و ترافیک تبریز و حومه گفت: این مرحله با هدف جمعآوری دادههای دقیق در زمینه تقاضا و عرضه حملونقل شهری و بر اساس ضابطه ۸۰۱ سازمان برنامه و بودجه انجام گردید. روند آماربرداری با بهرهگیری از استانداردهای علمی و عملیاتی اجرا شده و دادههای ارزشمندی را برای مراحل بعدی فراهم کرده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر، فرایند پالایش و تحلیل دادهها آغاز شده است. این مطالعات با کارفرمایی سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری تبریز از طریق دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مشاور انجام میشود و تاکنون مطابق برنامه زمانبندی پیش بینی شده اجرا شده است.
عبداللهپور همچنین اعلام کرد: مرحله ی بعدی شامل پردازش، و آمادهسازی اطلاعات برای مدلسازی و تحلیلهای پیشرفته است و این اقدام یکی از مراحل کلیدی در تدوین راهکارهای بهینهسازی حملونقل شهری به شمار میرود.
وی با تاکید بر اینکه نتایج این طرح، نقش محوری در تصمیمگیریهای راهبردی و ارتقای سیستم حملونقل شهری ایفا خواهد کرد، افزود: در گام بعدی مطالعات پارکینگ و محدوده ترافیکی و محدوده ی زوج فرد و مطالعات زیست محیطی، مطالعات ساماندهی اتوبوسرانی و حملونقل عمومی طبق ضابطه ۷۷۷، بررسی نرخ سفرسازی، مطالعات طرح جامع بار و حمل کالا انجام خواهد شد.
محبوب عبداللهپور در پایان تصریح کرد: این مطالعات در بودجه سال ۱۴۰۴ پیش بینی خواهد شد و نتایج این مطالعات در طرح تفصیلی شهرسازی اعمال شده و این هماهنگی، موجبات ارتقای نظام حملونقل یکپارچه ی شهری را فراهم خواهد کرد.
نظرات