به گزارش شهریار ، بر اساس نتایج منتشر شده از سوی این مرکز، ۳۰.۹۹ درصد پاسخ دهندگان ترافیک را مهمترین معضل شهری تبریز دانسته اند.
رسیدگی به آسفالت خیابان ها و محله ها دومین مشکل طرح شده از سوی شهروندان با ۱۱.۳۸ درصد آرا بوده است. این در حالی است که شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۲ با توزیع ۲۷۰ هزار تن و در سال جاری با ۴۶۰ هزارتن آسفالت اقدام به ساماندهی معابر کرده است.
سومین آیتم مشخص شده از سوی شهروندان با ۸.۵ درصد آرا، آلودگی هوا اعلام شده است.
اتمام مسیرگشایی با ۶.۶۷ درصد، رسیدگی به نظافت شهر با ۴.۳۲ درصد، حاشینه نشینی و رسیدگی به محلات کم برخوردار با ۳.۹۸ درصد، نظارت بر ساخت و سازهای غیراصولی با ۳.۷۹ درصد و عدم رسیدگی مسوولین به امور محوله با ۳.۷۹ درصد، دیگر مشکلات اصلی شهر از دیدگاه شهروندان در این نظر سنجی است.
همچنین نامنتاسب بودن و فرسودگی حمل و نقل عمومی و اتوبوس ها با ۳.۶۷ درصد، توجه به زیبایی شهر با ۳ درصد، نامناسب و کم عرض بودن معابر و پیاده روها با ۲.۶۱ درصد، بافت فرسوده با ۲.۴۸ درصد، فساد اداری ۱.۸۳ درصد و افزایش تکدی گری با ۱.۵۶ درصد در رتبه های بعدی نظرات شهروندان قرار دارد.
توسعه و راه اندازی خطوط مترو با ۰.۶۵ درصد، عدم توسعه صنعت گردشگری در تبریز با ۰.۶۵ درصد، نبود فاضلاب مناسب شهری با ۰.۳۹ درصد و معضل سگهای بلاصاحب با ۰.۳۹ درصد از دیگر مواردی است که شرکت کنندگان در این نظر سنجی، آنها را به عنوان مشکلات شهرتبریزمطرح کرده اند.
نظرات