به گزارش شهریار ، تغییرالگوی مصرف تغذیه و فرهنگ سازی جهت استفاده از آبزیان بعنوان یکی از منابع غذایی سالم در سبد غذایی خانوارها موضوعی است که در کشور ما متاسفانه مغفول بوده و آمار موجود حکایت از سرانه اندک این منبع غذایی در سبد غذایی ایرانی ها دارد.
وجود منابع غنی و سرشار از انواع مواد مورد نیاز بدن در آبزیان نظیر چربیها، ویتامینها و مواد معدنی و پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا می طلبد تا فرهنگ استفاده از این منبع غذایی در سفره خانوارهای ایرانی بیش از پیش افزایش یافته و سلامت افراد جامعه در مواجهه با برخی بیماریهای نوظهور تضمین گردد.
بر این اساس، نشست آموزشی اهمیت استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانواده ها با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز و همچنین اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز در آمفی تئاتر شهرداری منطقه۹ برکزار شده و شرکت کنندگان در این نشست با اهمیت استفاده از این منبع غنی غذایی آشنا شدند.
در این نشست خانم نسرین سلامتی کارشناس تغذیه اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز، نکات مهمی را در اهمیت استفاده از انواع ماهی ها و میگو در برنامه غذایی هفتگی بیان کرده و استفاده از حداقل دو وعده غذایی در طول هفته را با استفاده از گوشت آبزیان جزو ضروریات برای بدن سالم دانست.
همچنین فرآوری، عمل آوری و نگهداری از آبزیان، طبخ اصولی و صحیح آبزیان، راه های شناخت ماهی های سالم و ناسالم در مواقع خرید و نگهداری گوشت آبزیان از دیگر آموزش هایی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.
نظرات