نشست آموزشی استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانوارها

نشست آموزشی استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانوارها

به گزارش شهریار ، تغییرالگوی مصرف تغذیه و فرهنگ سازی جهت استفاده از آبزیان بعنوان یکی از منابع غذایی سالم در سبد غذایی خانوارها موضوعی است که در کشور ما متاسفانه مغفول بوده و آمار موجود حکایت از سرانه اندک این منبع غذایی در سبد غذایی ایرانی ها دارد.

وجود منابع غنی و سرشار از انواع مواد مورد نیاز بدن در آبزیان نظیر چربیها، ویتامینها و  مواد معدنی و پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا می طلبد تا فرهنگ استفاده از این منبع غذایی در سفره خانوارهای ایرانی بیش از پیش افزایش یافته و سلامت افراد جامعه در مواجهه با برخی بیماریهای نوظهور تضمین گردد.

بر این اساس، نشست آموزشی اهمیت استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانواده ها با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز و همچنین اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز در آمفی تئاتر شهرداری منطقه۹ برکزار شده و شرکت کنندگان در این نشست با اهمیت استفاده از این منبع غنی غذایی آشنا شدند.

در این نشست خانم نسرین سلامتی کارشناس تغذیه اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز، نکات مهمی را در اهمیت استفاده از انواع ماهی ها و میگو در برنامه غذایی هفتگی بیان کرده و استفاده از حداقل دو وعده غذایی در طول هفته را با استفاده از گوشت آبزیان جزو ضروریات برای بدن سالم دانست.

همچنین فرآوری، عمل آوری و نگهداری از آبزیان، طبخ اصولی و صحیح آبزیان، راه های شناخت ماهی های سالم و ناسالم در مواقع خرید و نگهداری گوشت آبزیان از دیگر آموزش هایی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات