تعامل شهرداری، پلیس راهور و اداره کل راهداری برای زمستانی ایمن در اتوبان شهید کسایی

تعامل شهرداری، پلیس راهور و اداره کل راهداری برای زمستانی ایمن در اتوبان شهید کسایی

به گزارش شهریار ، محمد کاویانی معاون خدمات شهری منطقه ۳ با اعلام این مطلب گفت: جلسه ستاد عملیات زمستانی  ویژه اتوبان کسایی و جاده تهران با حضور روسا و نمایندگان دستگاههای خدمت رسان در محل معاونت خدمات شهری منطقه ۳ برگزار شد.

وی گفت: در این جلسه که با حضور نمایندگان پلیس راهور، پلیس راهنمایی رانندگی وهمچنین معاونین خدمات شهری مناطق ۲، ۳، ۵، ۷ و ۹ و اداره راهداری برگزار شد، نحوه مدیریت وتعامل بین این دستگاه ها در راستای ایمن سازی و محلول پاشی مسیر اتوبان کسایی و جاده تهران بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.


معاون محیط زیست و خدمات شهری منطقه ۳، با تاکید بر اهمیت سلامت شهروندان در برنامه‌های زمستانی  شهرداری تبریز گفت: بر اساس تاکیدات شهردار تبریز ومعاون خدمات شهری شهرداری، اقدامات مناطق در زمستان باید به گونه‌ای باشد که هیچ‌گونه آسیبی به سلامت شهروندان وارد نشود که در این خصوص با توجه به تردد اکثر شهروندان وهمچنین شهروندان دیگر استان ها از مسیر اتوبان کسایی، ایمن سازی این مسیر در طول فصل سرما از اهمیت خاصی برخوردار است.
کاویانی افزود: با هماهنگی نهادهای خدمات رسان محلول پاشی به موقع اتوبان کسایی ورمپ ولوپ های این مسیر در دستور کار قرار گرفت تا ضمن تامین ایمنی معابر، حفظ سلامت شهروندان نیز تضمین شود.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات