به گزارش شهریار
، امیر نصیربیگی با اشاره به آغاز این پروژه اظهار داشت: این امر با هدف زنده نگهداشتن یاد و میراث شهریار شعر و ایجاد فضایی درخور شان ادبی و فرهنگی او برنامهریزی شده است.
وی افزود: مرمت و بازسازی منزل استاد و اتاقک کوچک معروف به "خلوتگاه شهریار" در این مرحله انجام میگیرد؛ این فضای کوچک، محمل خلق شاهکارهای ادبی استاد چون "حیدربابایه سلام" بوده است.
نصیربیگی اظهار داشت: این طرح، با رویکردی نوین به احیای میراث فرهنگی و هنری، تلاش میکند روح هنری و فضای شاعرانه این خانه را به بازدیدکنندگان القا کند.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر این اقدامات، طراحی بخشهایی برای نمایش آثار، دستنوشتهها و یادگارهای استاد شهریار نیز در دستور کار قرار گرفته است.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهردرای تبریز، ابراز امیدواری کرد: با اجرای این پروژه و اقدامات مستمر دیگر برای حفظ و بهسازی محیط، خانه موزه ادبی استاد شهریار به نسلهای آینده فرصت بیشتری برای آشنایی با این چهره درخشان ادبی بدهد.
نصیربیگی با قدردانی از تمامی کارشناسان و صاحب نظران و همراهان اجرای این پروژه گفت: بازآرایی خانه موزه، فراتر از تغییرات ساده در چینش است و در تلاش هستیم تا روح ادبی و تاریخی این مکان را حفظ کنیم و آن را به پایگاهی فرهنگی برای علاقهمندان به ادبیات و هنر تبدیل کنیم.
نظرات