به گزارش شهریار ، محمدرضا رضایی کوچی رییس و اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به همراه بهرام سرمست استاندار آذربایجانشرقی، فرماندار تبریز داود گرشاسبی، یعقوب هوشیار شهردار تبریز و مدیران استانی و شهری از پروژه های طرح نجات تبریز(مسیرگشایی ۴۵ متری شهید آیت الله آل هاشم)، پروژه ساماندهی مقبره الشعرای تبریز و پروژه بزرگ احداث شهرک مسکونی بازدید کردند.
یعقوب هوشیار شهردار تبریز در حاشیه این بازدید اظهار کرد: مسیرگذاری ۴۵ متری شهید آیت الله آلهاشم موسوم به طرح نجات تبریز یکی از پروژه های مهم عمرانی تبریز است که تملکات مسیر به پایان رسیده و بهزودی عملیات اجرایی آغاز خواهد شد. این پروژه با هدف کاهش خطرات احتمالی ناشی از حوادث طبیعی و تسهیل در جابجاییهای شهری طراحی شده است.
وی در ادامه با اشاره به وجود ۴۸ هکتار از اراضی پرخطر تبریز اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از پروژههای مهم، جابجایی ۴۸ هکتار از اراضی پرخطر در شمال تبریز است که بهدلیل قرارگیری در مناطق آسیبپذیر از نظر زلزله، نیاز به توجه فوری دارد.
هوشیار تاکید کرد: علیرغم اینکه این مسئله جزو تکالیف شهرداری نبوده و وظیفه دولت است، اما با توجه به حساسیت موضوع، شهرداری تبریز وارد عمل شده و هماکنون ساخت ۱۲۰۰ واحد مسکونی در شهرک جوانان برای جابجایی ساکنان این اراضی در دست اجرا است.
وی با اظهار امیدواری از تحویل به موقع این واحدهای مسکونی گفت: تلاش داریم با تکمیل به موقع این پروژه بحث جابجایی ساکنان بافت پرخطر ۴۸ هکتاری شمال تبریزدر اسرع وقت انجام گیرد.
وی یادآور شد: متاسفانه با وجود اینکه این پروژه شهرک جوانان مصوبه سفر دوم استانی دولت نهم را دارد، وزارتخانه مربوطه با آن مخالفت کرد. با این حال، شهرداری تبریز تصمیم گرفت که در سهم خود ساخت مسکن را آغاز کند تا از ظرفیتهای موجود برای جابجایی اراضی پرخطر استفاده نماید.
هوشیار گفت: اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز به بررسی اراضی زیرساختی و تخصیص منابع پرداختند و مقرر شد در کمیسیون عمران مجلس برای تسریع در تکمیل این پروژهها تصمیمات نهایی اتخاذ شود.
وی ادامه داد: امیدواریم با همافزایی بیشتر میان دولت و شهرداری، پروژههای حیاتی تبریز هرچه سریعتر به مرحله اجرایی رسیده و برای شهروندان تبریزی رفاه بیشتری تامین شود.
پروژه مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری شهید آیت الله آل هاشم به عنوان بزرگترین پروژه بازآفرینی کشور یکی از پروژه های عمرانی در دست اجرای شهرداری تبریز است به طوری برای تملک املاک واقع شده در مسیر بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان صرف شده و ۱۱۰ میلیارد تومان نیز برای هزینه عمرانی آن انجام میشود.
از دیگر پروژههای مورد بازدید رییس و اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، پروژه ساماندهی مقبره الشعرا بود که عملیات اجرایی آن از سه سال پیش توسط شهرداری تبریز به صورت جدی آغاز شده است به طوری در سال ۱۴۰۱ جبهه شمالی این مجموعه با صرف ۴۰ میلیارد تومان هزینه تکمیل شد. همچنین در سال ۱۴۰۲ عملیات اجرایی صفه جنوبی مقبرهالشعرا با ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه اتمام یافت. همچنین عملیات عمرانی تکمیل نواقص مجموعه تاریخی فرهنگی مقبره الشعرا نیز در سالجاری از جمله اولویتهای کاری شهرداری تبریز است که بی وقفه تداوم دارد.
همچنین رییس و اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به همراه مدیران استانی از پروژه مسکن جوانان بازدید عمل آوردند، گفتنی است، اجرای این پروژه در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار با تخصیص ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار بی وقفه تداوم دارد. این پروژه در ۱۰۹ بلوک با سه طبقه و هر طبقه ۳ واحد مسکونی احداث میشود.
نظرات