به گزارش شهریار به نقل از ایسنا، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، در این مراسم برگزاری جشنوارههای علمی و ادبی مانند جشنواره شهریارخوانی را در ارتقا سواد خواندن و نوشتن دانشآموزان و تقویت مهارتهای یادگیری موثر دانست و ابراز امیدواری کرد تا در آیندهای نزدیک شاهد برگزاری این جشنواره در سطح ملی باشیم.
مسعود سعادتی با اشاره به بازدید از روند اجرایی مراحل جشنواره علمی و ادبی شهریارخوانی گفت: خوشبختانه دانشآموزانی از مناطق سراسر استانمان حتی دورترین و کمبرخوردارترین مناطق در این جشنواره حضور داشتند و ارزیابیها از سواد خواندن و آشنایی دانشآموزان با اشعار ترکی و فارسی، بسیار مثبت بود و برخلاف یافتهها و ادعاهای برخی آزمونهای معروف، برخی نقدها نسبت به آموزش و پرورش در خصوص مهارتهای خواندن دانشآموزان، منصفانه نیست.
وی ادامه داد: حضور دانشآموزان در لباسهای محلی مختلف در این جشنواره نشان داد، برگزاری جشنوارههای این چنینی در چارچوب وفاق و وحدت ملی و تقویت ادبیات ترکی و فارسی است و برگزاری این جشنواره، اقدامی ارزشمند در جهت تقویت مهارت خواندن دانشآموزان به شمار میآید؛ به خصوص شعر که با روح مردم ایران و مردم ما عجین شده است.
وی خاطرنشان کرد: قدرت بیان دانشآموزان ایرانی و مهارت ارتباطگیری شفاهی به زعم بیانات دیگران، نقطه قوتی بوده و میتوان از این مهم جهت تقویت یادگیری زبان فارسی بهره جست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در ادامه با بیان اینکه شهریار، شخصیتی منحصر به فرد در میان شاعران داشت، گفت: شخصیت این شاعر پرآوازه، اجتماعی و دارای جامعپذیری و چند وجهی بود که با تمسک به اهل بیت(ع)، راه خود را گم نکرده و در آسمان شعر و ادب خوش درخشید.
معاون آموزش ابتدائی استان آذربایجان شرقی نیز در ادامه با بیان اینکه این ایده از تجربهای مشابه در یکی از شهرها با اجرای جشنواره حافظ خوانی آغاز شد، گفت: هدف، برگزاری جشنوارهای دانشآموزی بود تا نام شاعر شیرین سخن کشورمان از دورافتاده ترین روستاها تا دل تبریز بر سر زبانها بیفتد.
علیرضا اکبری روز چهارشنبه با اشاره بخشهای مختلف جشنواره شهریارخوانی، اظهار کرد: در این برنامه که شامل دو بخش پویش ویژه دانشآموزان پیش دبستانی تا ششم ابتدائی و جشنواره علمی ادبی ویژه دانشآموزان دوره پنجم ابتدایی بود، اشعار فارسی و ترکی شهریار را گرد آوردیم و در بخش پویش، بیش از ۲۵۰۰ اثر دریافت کردیم.
این جشنواره با معرفی تیمهای برتر از میان ۴۸ تیم راه یافته به مرحله نهایی از به کار خود پایان داد و ناحیه ۱ تبریز، منطقه مراغه و منطقه جلفا به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به خود اختصاص داده و تیمهای ناحیه ۲ و ۴ تبریز، منطقه شبستر و به عنوان تیمهای شایسته تقدیر معرفی شدند.
نظرات