به گزارش شهریار
، سهند شهبازی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدراتیو روسیه در پی جلسات متعدد کمسیون همکاریهای مشترک بین دو کشور منعقد شده که در بخش اقتصادی این موافقتنامه همکاریهای بین استانی دو کشور مورد نظر قرار گرفته است.
وی افزود: استانهایی که از نظر اقتصادی و فعالیت بخش خصوصی توانمند هستند میتوانند نهایت بهره را از این پتانسیل ایجاد شده ببرند که آذربایجان شرقی با مزیتهایی که دارد در کنار گیلان و مازندران در زمره مهمترین این استانها است.
مدیر بینالملل اتاق بازرگانی تبریز تصریح کرد: شهر قازان، مرکز تاتارستان که یکی از جمهوری های فدراسیون روسیه است با شهر تبریز قرارداد خواهرخواندگی داشته و در ۲ سال گذشته هیاتهای عالی رتبه سیاسی و اقتصادی این جمهوری در استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز حضور یافتهاند.
شهبازی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ شخص رئیس جمهور تاتارستان در راس یک هیات سیاسی اقتصادی ۱۰۰ نفره به تبریز سفر کردند و در سال ۱۴۰۲ به دعوت این جمهوری یک هیات ۵۱ نفره با حضور استاندار وقت در تاتارستان و پس از آن شهر مسکو روسیه حضور یافتند که این مراودات دو طرفه فرصتهای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی مناسبی را برای استان و کشور فراهم آورد.
مسوول دبیرخانه میزهای تجاری اتاق بازرگانی تبریز اعلام کرد: استان لنینگراد روسیه به مرکز سن پترزبورگ قویترین مرکز اقتصادی روسیه به شمار میرود و بسیار علاقهمند به برقراری روابط و تعاملات اقتصادی با تجار و فعالان اقتصادی تبریز هستند و در سال ۱۴۰۲ دو نفر از اتاق بازرگانی تبریز به دعوت اتاق لنینگراد در این استان حضور یافتند.
وی خاطرنشان کرد: مذاکرات اولیه با اتاق بازرگانی و بخش حاکمیت دولتی لنینگراد صورت گرفته تا در سال ۱۴۰۴ نیز نمایندگان اتاق تبریز در فوروم سن پترزبورگ که به دافوس شرق مشهور است حضور یابند که نشان از جایگاه صنعتی و تجاری استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز دارد.
نظرات