تلاش ۴۸ ساعته برای مدیریت بارش‌های زمستانی

تلاش ۴۸ ساعته برای مدیریت بارش‌های زمستانی

به گزارش شهریار ، هادی بدری در دیدار با عوامل معاونت محیط زیست محیط زیست و خدمات شهری شهرداری منطقه ۵ گفت: تمامی نیروهای خدمات شهری در مناطق دهگانه تبریز از روز چهارشنبه بدنبال پیش بینی های اداره کل هوا شناسی در حالت آماده‌باش بوده و اقدامات لازم برای مدیریت بارش‌های زمستانی را با انجام بموقع برف روبی و محلول پاشی با تمام توان انجام دادند.

بدری افزود: همشهریان با اجتناب از ترددهای غیرضروری با توجه به احتمال تداوم بارش ها، به تسریع اقدامات زمستانه نیروهای خدمات شهری کمک کنند، که تداوم این همکاری در طول فصل زمستان لازم و ضروی است.

وی از شهروندان خواست با استفاده از تجهیزات ایمنی مانند زنجیر چرخ و استفاده از لاستیک های مناسب، به روان‌تر شدن عملیات بازگشایی معابر در مواقع بارش کمک کنند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار تبریز در پایان افزود: با همراهی و تعامل مثبت میان شهروندان و مدیریت شهری، می‌توانیم زمستانی ایمن و آرام برای تمامی ساکنان تبریز فراهم کنیم.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات