حجت الاسلام و المسلمین رسول برگی در گفتگو با شهریار اظهار کرد: مجمع شهرداران آسیایی بر اساس پارامترهای خود و داشتههای تبریز اقدام به انتخاب این شهر به عنوان پایتخت محیط زیست شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ کرده است.
وی با بیان اینکه باید در بودجه سال آینده شهرداری تبریز ردیف ویژهای برای این موضوع پیشبینی شود، افزود: تبریز به عنوان پاک ترین شهر ایران در دهه های گذشته شناخته شده و باید از این داشته محافظت شود.
عضو شورای اسلامی شهر با اشاره به دلایل انتخاب تبریز به عنوان پایتخت محیط زیست شهرهای آسیایی خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر، نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی و همچنین دولت باید در کنار مدیریت شهری به دنبال تقویت این موضوع باشند.
برگی معرفی تبریز به عنوان پاکیزه ترین شهر ایران را گامی مفید در راستای جذب گردشگر و افکار عمومی دانست و معرفی اماکن و پتانسیل های این شهر از طریق برگزاری سمینار و کنفرانس های بینالمللی را ضروری دانست.
وی با اشاره به آغاز مجدد مازوت سوزی در تبریز یادآور شد: آغاز مازوتسوزی افکار عمومی را متاثر کرده و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت باید به وظایف خود در این حوزه عمل کنند.
وی ادامه داد: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی قدرت چانه نی مدیریت شهری را نزد دولت بالا برده است؛ چرا که آبروی کشور و جامعه در گرو تقویت این برنامه است.
این عضو شورای اسلامی شهر، تبریز را دارای الگوی پایدار محیط زیستی معرفی کرد و گفت: انتخاب تبریز بر اساس الگوی پایدار محیط زیست بوده است و این الگوی پایدار نیازمند تقویت است.
وی ادامه داد: مطالبات تبریز از مجلس شورای اسلامی و دولت باید تبدیل به برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت شود.
برگی اعلام کرد: تبریز به عنوان پاکترین شهر ایران، در کنار پتانسیل های موجود میتواند نواقص موجود را رفع کرده و سال آینده به عنوان الگوی پایدار در سطح آسیا و همچنین دنیا معرفی شود.
نظرات