چهارمین جشنواره موسیقی فجر آذربایجان برگزار خواهد شد

چهارمین جشنواره موسیقی فجر آذربایجان برگزار خواهد شد

به گزارش شهریار و به نقل از مهر؛ مهدی ناصری تهرانی دبیر اجرایی چهارمین جشنواره موسیقی فجر آذربایجان افزود: نزدیک به چهل گروه موسیقی که ۲۴ گروه از شهرستان تبریز و ۱۱ گروه از دیگر شهرستان‌های استان به ترتیب اهر، شبستر، ملکان، مرند، بناب و عجب شیر که برخی با ۲ گروه و یکی با ۳ گروه در این جشنواره اعلام حضور کرده و برنامه اجرا خواهند کرد.

ناصری با اشاره به سبک گروه‌های تبریزی در چهارمین جشنواره موسیقی فجر، عنوان کرد: در این جشنواره از سبک‌های کلاسیک، پاپ، آذربایجان سنتی، موغام و عاشیق شرکت کرده اند و همچنین برخی از گروه‌ها از رده سنی نوجوانان هستند که نشان از علاقه نوجوانان به موسیقی آذربایجان می‌باشد.

وی با تاکید به این موضوع که متاسفانه در برهه‌ای از زمان موسیقی تبریز غیر فعال بود، یادآور شد: دلیل اصلی این غیر فعال بودن عدم شناخت از مسیر موسیقی بوده است چرا که اکثر هنرمندان نمی‌دانستند چگونه تولید و انتشار دهند تا معروف شده و درآمدزایی کنند، اما خوشبختانه مدتی است موسیقی تبریز روزهای خوبی را سپری می‌کند و مسیر پیشرفت و توسعه را در پی گرفته است و در این بین نباید تلاش‌های مسئولین امر و خود هنرمندان را فراموش کرد.

دبیر اجرایی چهارمین جشنواره موسیقی فجر آذربایجان اذعان داشت: از اصحاب رسانه انتظار داریم تا با همراهی خود از برنامه‌ها و پوشش رسانه‌ای کمک حال موسیقی آذربایجان شده و باعث افزایش ارتباط مردم با موسیقی اصیل آذربایجانی باشند.

گفتنی است، چهارمین جشنواره موسیقی فجر آذربایجان هر روز با ۴ اجرا به ترتیب از ساعت ۱۸ الی ۲۰ و ۲۲ الی ۲۳/۳۰ در شهر تبریز و دیگر شهرستان‌ها برنامه‌های خود را پیش خواهد برد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات