علایم بیماری کبدی در کودکان

علایم بیماری کبدی در کودکان

به گزارش شهریار و به نقل از خبرآنلاین، کودکان به دلایل مختلف، از جمله عفونت‌ها، بیماری‌های ژنتیکی، اختلالات متابولیک، بیماری‌های خودایمنی و عواملی چون تغذیه نادرست یا مصرف برخی ازداروها به بیماری‌های کبدی مبتلا می‌شوند.

دو نوع بیماری کبدی وجود دارد:

* نارسایی حاد کبدی : این بیماری به‌طور ناگهانی در کودکانی بروز می‌کند که سابقه‌ای از این بیماری نداشتند.
* نارسایی مزمن کبدی : در این حالت، کودک به بیماری طولانی‌مدت کبدی مبتلاست یا این بیماری به‌تدریج در او شدت می‌گیرد.

علایم بیماری کبدی در کودکان

علایم بیماری کبدی در کودکان

از علایم بیماری کبدی در کودکان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

* زردی (یرقان): یکی از اولین علائم بیماری کبدی در کودکان، زردی پوست و چشم‌ها است.
* بزرگ شدن شکم : در برخی بیماری‌های کبدی، ممکن است کبد یا طحال به‌دلیل تجمع مایع یا التهاب در کبد، بزرگ شود و در نتیجه شکم کودک متورم می‌شود.
* حالت تهوع و استفراغ : این حالت ممکن است با از دست دادن اشتها همراه باشد.
* کبود شدن بدن : مشکلات کبدی در تولید پروتئین‌های لخته‌کننده خون اختلال ایجاد می‌کند، در نتیجه بدن کودک به‌راحتی کبود یا حتی ممکن است مبتلا به خونریزی شود.
* تغییر در رنگ ادرار و مدفوع : ادرار کودک مبتلا به بیماری‌های کبدی، به‌دلیل افزایش رنگدانه زرد بیلی‌روبین تیره یا قهوه‌ای  و مدفوع او معمولا به‌علت عدم ترشح کافی صفرا به روده‌ها، روشن‌تر یا حتی سفید می‌شود.

از دیگر علایم این بیماری در کودکان خارش در بدن، مشکلات مغزی مانند گیجی، تحریک‌پذیری، خواب‌آلودگی غیرمعمول، ضعف و بی‌حالی شدید، ایجاد عروق خونی عنکبوتی روی پوست که نشان از سیروز کبدی دارد و مدفوع خونی است.

بیماری‌های کبدی، بسیار جدی هستند و درصورت درمان نشدن موجب مرگ فرد می‌شوند. بنابراین به‌محض مشاهده کوچکترین علایم بیماری‌های کبدی در کودک، باید او را به مراکز درمانی رساند تا معاینه و آزمایش‌های لازم انجام شود.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات