برگزاری کارگاه "طبخ غذاهای دریایی" در فرهنگسراهای شهرداری منطقه ۶تبریز

برگزاری کارگاه "طبخ غذاهای دریایی" در فرهنگسراهای شهرداری منطقه ۶تبریز

به گزارش شهریار ، این کارگاه آشپزی در راستای افزایش مصرف غذاهای دریایی و قرار گرفتن ماهی به عنوان غذای سالم در سفره شهروندان در فرهنگسرای رضوان شهرک امام خمینی (ره)برگزار شد .

با توجه به اینکه مصرف سرانه ماهی و غذاهای دریایی در آذربایجان پایین می باشد لذا امور فرهنگی و اجتماعی و شهرداری منطقه ۶ تبریز در نظر دارد این برنامه را در مدارس و مساجد سطح حوزه برگزار کند .

در این کار طبخ ماهی شکم پر، فیش فینگر و سوپ ماهی به شرکت کنندگان آموزش داده شد .

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات