به گزارش شهریار ، کریم قدرتی گفت: بودجه کشتارگاه به ۱۲۰ میلیارد تومان رسیده که از این میزان، ۵۰ میلیارد تومان به پروژههای عمرانی اختصاص یافته و نسبت به امسال ۷۰ درصد افزایش داشته است.
وی توسعه زیرساختها را از اولویتهای اصلی سازمان دانست و از اجرای پروژههایی مانند احداث و تملک میدان دام، تجهیز واحد بستهبندی، توسعه تصفیهخانه، احداث واحد تولید پودر گوشت از محتویات شکم دام، ایجاد بازارچههای عرضه مستقیم گوشت و توسعه فضای سبز به مساحت دو هکتار با کاشت ۶۰۰ نهال پسته خبر داد.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی تبریز از نوسازی ناوگان حملونقل و بهبود فرآیندهای توزیع خبر داد و افزود: هر سال دو دستگاه از خودروهای ششتنی ناوگان حملونقل تعویض میشود. به دلیل کمبود فروشگاههای ثابت، توزیع گوشت تنظیم بازار در برخی مناطق از طریق خودروهای سیار و با همکاری مساجد انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: کاهش قدرت خرید مردم، میزان کشتار را کاهش داده است. در ۹ ماه گذشته، ۸۰۰ تن گوشت قرمز تنظیم بازار تامین و توزیع شده و این روند از هفته آینده از سر گرفته میشود.
قدرتی اضافه کرد: مسیر خسروشاه – تازهکند آسفالت شده و ادامه پروژه تا کشتارگاه اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به نیاز کشتارگاه تبریز به میدان دام ادامه داد: مکانیابی میدان دام جدید نیز به دلیل محدودیتهای مربوط به فاصله از مناطق مسکونی در حال بررسی است.
قدرتی اضافه کرد: در راستای افزایش بهرهوری و استفاده بهینه از ضایعات کشتارگاهی، تولید پودر خون و فرآوری سایر محصولات جانبی در دستور کار قرار دارد. منابع درآمدی سازمان شامل بهای خدمات کشتار دام سنگین و سبک، فرآوری محصولات جانبی، مدیریت میدان دام، بهرهبرداری از سردخانهها، سالنهای کشتار، دستگاههای انجماد و تولید پودر گوشت، پودر استخوان و روغن استخوان برای صنعت خوراک دام و طیور است.
مدیرعامل کشتارگاه تبریز از پتانسیلهای این سازمان برای مساعدت به اقشار آسیب پذیر اشاره کرد و گفت: شهرداری تبریز در راستای حمایت از اقشار آسیبپذیر، بستههای گوشت خرید اقساطی را در ماه رمضان توزیع کرده و این طرح هر سه ماه یکبار در مناطق کمبرخوردار و سازمانهای زیرمجموعه اجرا میشود.
وی تاکید کرد : با اجرای این برنامهها، بهرهوری افزایش یافته و خدمات بهینهتری در تامین و توزیع فرآوردههای دامی ارائه خواهد شد.
نظرات