به گزارش شهریار ، مدیر عامل سازمان توسعه و عمران عون بن علی و پارک طبیعت با اعلام این خبر اظهار کرد: مسابقات موتورسواری اندورو قهرمانی کشور با عنوان "جام تبریز" آغاز شد و طی دو روز در تاریخ ۹ و ۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۳ در تفرجگاه عینالی ادامه خواهد داشت.
بابک دانش پناه افزود: پیست موتور سواری با هدف ارتقاء فضای ورزشی و گردشگری در تبریز و همچنین ایجاد امکان برای آموزش و برگزاری مسابقات ساخته شده است.
وی هدف توسعه این پیست را فراهم آوردن شرایطی است که موتورسواری به عنوان یک ورزش و تفریح سالم در این منطقه توسعه عنوان کرد و افزود: این پیست که بهمنظور ایجاد فضایی مناسب برای آموزش، تفریحات سالم و مسابقات طراحی شده، به عنوان یکی از بزرگترین پیستهای کشور برای رقابتهای حرفهای و ملی مورد استفاده قرار میگیرد.
سیامک امیرخیزی، رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجان شرقی، نیز از برگزاری موفق چهار راند از مسابقات موتورسواری اندرو قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در روز پنجشنبه خبر داد و افزود: این مسابقات با حضور حدود ۱۰۰ رایدر از ۱۴ استان کشور با شرکت بانوان و آقایان موتورسوار در پیست موتور اندروید کشور برگزار شده و به صورت هارد اندرو از آمفی تئاتر روباز عون بن علی به کار خود ادامه خواهد داد.
امیرخیزی ادامه داد: شرکتکنندگان در مسیرهای سخت مسابقه شرکت خواهند کرد تا در نهایت به خط پایان برسند.
مراسم افتتاحیه این مسابقات از ساعت ۹ صبح پنجشنبه ۹ اسفند در محوطه پارک پیوند و ائل داغی آغاز شده است. همچنین مرحله دوم مسابقات نیز روز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ در آمفی تئاتر روباز این مجموعه برگزار میشود.
نظرات