به گزارش شهریار ، جعفرمهرخانی با اعلام این خبر افزود: موزه های زیرمجموعه شهرداری تبریز در حال بازآرایی و آمادهسازی برای ارائه خدمات به گردشگران نوروزی هستند و طبق روال سالهای گذشته در دو شیفت کاری به ارائه خدمات خواهند پرداخت.
وی همچنین گفت: خانه-موزه استاد شهریار، خانه-موزه علی مسیو، موزه فوتبال، موزه بازار و مشاغل و فرهنگسرای نیکدل در حال بازآرایی و آمادهسازی هستد و علیرغم اینکه عمارت شهرداری تبریز در حال مرمت استحکام بخشی و تزئینی است سعی داریم در سریعترین زمان ممکن بخشهایی از موزه شهر را برای بازدید مسافران نوروزی آماده کنیم.
وی یادآورشد: موزههای شهرداری تبریز درایام نوروز در دو شیفت کاری از ساعت ۹ الی ۱۸ به گردشگران و همشهریان عزیز خدمات ارائه خواهند کرد.
مهرخانی اظهار کرد: موزه های شهرداری تبریز علاوه بر اینکه بخشی از تاریخ تبریز را نمایش می گذارند در ایام نوروز با بخش های جنبی همچون نمایشگاه های کتاب و صنایع دستی در معرفی هنر اصیل آذربایجان فعالیت خواهند کرد.
نظرات