به گزارش شهریار ، به همت مدیریت فرهنگی اجتماعی منطقه، مسجد طوبی تبریز در آستانه میلاد فرخنده امام حسن مجتبی (ع) میزبان فرشتگان کوچک روزه اولی و خانواده هایشان بود تا در فضایی آکنده از معنویت و شادی، آغاز روزه داری خود را جشن بگیرند.
این مراسم با ضیافت افطاری ساده به بیش از ۱۰۰ نفر از نوجوانان روزه اولی و مادران آنها همراه بود که از سوی مدیریت فرهنگی شهرداری منطقه ۲ تبریز تدارک دیده شده بود.
در این برنامه، گروه سرود مسجد با اجرای قطعاتی دلنشین و مداحی یکی از کودکان به مناسبت میلاد حضرت امام حسن (ع) فضای معنوی مراسم را دو چندان کرد.
حجت الاسلام قدوسی از روحانیون نام آشنای تبریز هم در این برنامه ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، به بیان اهمیت و فضیلت روزه داری برای نوجوانان و لزوم رعایت شعائر اسلامی و دینی از جمله حجاب پرداخت و آنان را به قدردانی از نعمات الهی دعوت کرد.
در ادامه مراسم، محمد امین خوش نیت مدیر فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۲ ضمن تقدیر از همکاری هیات امنا و پایگاه بسیج این مسجد، به اهمیت ترویج فرهنگ دینی و معنوی در بین کودکان و نوجوانان شهر اشاره کرد و گفت: آینده این شهر به دست همین کودکان و نوجوانان سپرده خواهد شد بنابراین لازم است از هم اکنون فرهنگ اسلامی_ شهری، در وجود آنها نهادینه شود.
وی، همچنین بر لزوم حفظ سلامتی خانواده ها، مادران و فرزندان این شهر تاکید کرد و با بیان اینکه سلامت شهروندی جزو برنامه های اولویت دار شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز در سال آینده در نظر گرفته شده کودکان و مادران حاضر در جلسه را به رعایت اصول زندگی سالم و ورزش مرتب فراخواند. ضمن آنکه در همین رابطه هدایای ورزشی نیز به دختران نوجوان اهدا شد.
در ادامه مراسم، برنامه های متنوع و شادی برای روزه اولی ها در نظر گرفته شده بود که از جمله آنها می توان به شعرخوانی، سرودخوانی، برگزاری مسابقه حفظ سوره های کوچک قرآن کریم و اهدای جوایز به برندگان اشاره کرد.
در پایان مراسم به رسم یادبود، هدایا و بسته های فرهنگی و ورزشی از طرف شهرداری منطقه ۲ تبریز به تمامی روزه اولی ها اهدا شد.
نظرات