موزه آتش نشانی و کانون آتش نشانی کودکان آماده افتتاح شد

موزه آتش نشانی و کانون آتش نشانی کودکان آماده افتتاح شد

به گزارش شهریار ، حسین منیری فر بر اهمیت احداث موزه آتش نشانی  تاکید کرده و گفت: در راستای توسعه اماکن گردشگری تبریز ، شهرداری منطقه ۸ ، اقدام به احداث موزه آتش نشانی ، در مجاورت بوستان آب و آتش و برج تاریخی یانقین  کرده است که عملیات احداث این موزه تکمیل شده و طی روزهای آتی افتتاح خواهد شد.

وی افزود: موزه آتش نشانی تبریز اولین موزه تخصصی آتش نشانی شمالغرب کشور است که در فضای ۲۰۰۰متر مربعی و در چهار طبقه با اعتبار چهار میلیارد تومان احداث شده و ابزار آلات قدیمی مورد استفاده آتش نشانی به همراه تصاویر آتش سوزی ها و ماموریتهای آتش نشانی تبریز در این مرکز نمایش داده خواهد شد.

منیری فر در ادامه گفت: در کنار موزه آتش نشانی تبریز، کانون آموزشی آتش نشانی کودکان، احداث شده است که  میزبان کودکان و نوجوانان در راستای آموزش و پیشگیری از حوادث آتش سوزی و مقابله با آتش سوزی ها خواهد بود.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات