به گزارش شهریار
، مهدی عبداللهی در مصاحبه با برنامه تلویزیونی تبریزیم در خصوص بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: بیشترین بخش بودجه در سال جاری ۷۷ درصد برای طرح های عمرانی و مابقی ۲۳ درصد، برای هزینه های جاری صرف خواهدشد.
وی ادامه داد: منابع درآمدی بودجه نیز به ترتیب عوارض عمومی با ۶۸ درصد، فروش اموال منقول و غیرمنقول با ۲۲ درصد و فروش اوراق مشارکت و قرضه با ۱۰ درصد منابع درآمدی بودجه امسال هستند.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تبریز، با اعلام سهم هر شهروند از بودجه ۴۰ هزارمیلیارد تومانی شهرداری اظهار داشت: بر اساس محاسبات سرانه درآمد و هزینه، هر شهروند تبریزی به طور متوسط ۲۰ میلیون تومان از بودجه سهم دارد و همین امر، شهروندان را مجاب می کند برای هزینه کرد این میزان، از شهرداری مطالبه داشته باشند.
عبداللهی درزمینه نتایج مطالبه گری از شهروندان نیز تاکید کرد: مشارکت و مطالبه گری شهروندان موجب از بین رفتن سلایق فردی در اجرای طرح ها شده و خواسته های جمعی را جایگزین خواسته های شخصی می کند.
وی با عنوان این موضوع که شهروندان به عنوان ولی نعمتان شهرداری، ایده های توسعه ای خود را در اختیار این نهاد قرار داده اند، خاطرنشان کرد: بر این اساس شهروندان در اجرای بودجه نقش فعالی داشته باشند.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تبریز، برخی از موارد قابل مطالبه توسط شهروندان را برشمرد و گفت: حوزه فضای سبز، حوزه خدمات شهری و تنظیف به ویژه در زمینه تفکیک از مبدا، تملکات در طرح های مسیرگشایی، توسعه و ارتقای فرهنگ ترافیک ، تولید و اجرای برنامه های فرهنگی و ورزشی و سرمایه گذاری بخش خصوصی در طرح ها و پروژه های مختلف شهرداری از جمله مواردی است که شهروندان عزیز می توانند در آنها مشارکت داشته باشند.
عبداللهی همچنین اضافه کرد: در عین حال شهروندان محترم می توانند در حوزه های اجتماعی و فرهنگی پیشنهادهای محتوایی خود را اعلام و در خصوص منابع درآمدی و هزینه کردها نیز راهکار ارائه کنند.
وی انواع مطالبه گری را در سه سطح اعلام و تصریح کرد: مطالبات شهروندان می تواند در سطح محله همانند اعلام نیازهای محله و منطقه زندگی خود، سطح استانی مانند درخواست احداث یک پارک فراشهری و سطح پروژه های کلان همچون مترو و ساماندهی بافت های اسکان غیررسمی باشد که هر سه سطح مطالبه می تواند پشتوانه قوی جهت احصا و پیگیری مطالبات در سطوح مختلف توسعه شهر بکار گرفته شود.
نظرات